{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas ära tunda truudusetut meest?

  Foto ...

 

Foto : unsplash / Jonas Leupe

Ütleme, et sa ei ole väga armukade ja ei kahtlusta oma meest iga sammu peal aga no sa näed ju, et su mees on muutunud ja juba mõnda aega! Sul pole ühtegi tõendit ega fakti aga, sa oled hakanud üha rohkem ja rohkem mõtlema, et ta võib olla truudusetu. Millised märgid aitaksid seda kindlaks teha? 


Muutused truudusetu mehed käitumises

  • Ta hoiab kiivalt oma telefoni enda kõrval alati ja igal pool

Enne jättis ta oma asjad muretult vedelema, kuhu aga juhtus, kaasa arvatud telefoni ja küsis isegi sinult, ega sa pole ta telefoni märganud kuskil, nüüd aga tundub, et telefon on ese, millest ta kõige rohkem hoolib ja mis on temale kõige kallim. Ta ei jäta seda hetkekski ning hoiab telefoni kogu aeg pilgukaugusel. 

Võiks öelda, et telefonist on saanud tema uus mänguasi. Ja tekibki kahtlus, et mida ta sinu eest nii kiivalt siis oma telefonis varjab, mida sina näha ei tohi, sest ilmselgelt valvatakse sinu eest seda telefoni. 

Üks võimalus, mis aitab sul asjasse selgust tuua: ütle, et sa ei tea, kuhu sa oma telefoni panid ja palu, et ta jätaks sulle oma telefoni mõneks ajaks...

 

  • Tal on õhtuti rohkem tööd

 Ta pole kunagi olnud selline, kes vedeleks hommikust õhtuni diivanil aga vähemalt on tal olnud igaks asjaks oma aeg: kui on tööaeg, siis teeb ta tööd, kui on vaba aeg, siis on ta kodus. 

Aga nüüd, juba mõnda aega on tal kogu aeg järjest hilisõhtusel ajal koosolekud, mis muudkui venivad, vaja ületunde teha, koolitustel osaleda, kuhu ta enne kunagi oma jalga ei tõstnud jne.

Ja alati õhtusel ajal. On ju imelik? 

 

 

 

  • Ta kutsub sind teise nimega. Ja mitmendat korda juba. Ikka kellegi teise nimega.

 Jah, keel võib ju vääratada. Ja loomulikult võid sa teda uskuda, et see on ühe ta töökaaslase nimi tegelikult, kes on 60-aastane ja üldse mitte tema maitse. 

Aga natuke imelik ikkagi, et ta alateadvuslikult kutsub sind oma töökaaslase nime pidi, kes talle isegi ei meeldi. 


  • Ta ei suudle sind enam

Ennem oli sa tema jaoks kallis ja musike, ta tegi sulle kogu aeg musi ja armastas sind suudelda. Aga kui sa nüüd tõsiselt järele mõtled, siis sa isegi ei mäleta, millal te viimati suudlesite.

Ja kui sa nüüd ikka tõesti tõsiselt järele mõtled, siis viimane kord, kui sa teda kallistasid, katsus ta end sind embusest vabastada ning ütles, et tal on hambad pesemata. Nagu enne oleks see teda häirinud.

Suudlemine on märk sellest, et ta sind tahab ja ihaldab. Kui enam ei suudelda, siis võib-olla on selleks mingi põhjus. Ja see põhjus võib kanda selle nõndanimetatud 60-aastase töökaaslase nime. Just nii.

 

  • Tujumuutused

Päeval on ta sinu vastu kena ja tund aega hiljem on sul raske teda ära tunda. 

Kui üks inimene teist petab, siis tunneb ta loomulikult ennast seejuures süüdi. Ta ei tea ise ka, kas sa peaks minema oma armukese juurde lõplikult või päästma suhet sinuga. Hakkab ju närvidele selline asi? Ta tunneb end sinu ees süüdi (ja kallistab sind) ja seejuures vihkab sind, sest ta ei saa samal ajal oma armukesega olla (ja teeb sulle etteheiteid).

 

 

 

Kuidas teada saada, kas ta sind petab? 

  • Võõra lõhnaõli lõhn

 See võib tunduda nagu lõik mõnest filmist aga tegelikult on see ka märk, mis ei peta. Lõhna on raske pealt ära saada, sellepärast teise inimese parfüümi lõhn jääbki nii hästi tunda.

Kui sa tunned juba mitmendat päeva sama parfüümi lõhna tema juures, siis peaksid sa mõtlema tõsiselt, kas su muretsemisel põhjust pole.

Teine kahtlane asi on see, kui ta on õhtul hilja koju tulles just enne juukseid pesnud või lõhnab dušigeeli järgi. 

  • Tal on uued huvid

Meie muusikamaitse võib ju muutuda aja jooksul ja sa võid korraga ühel ilusal hetkel tunda suuremat huvi 17. sajandi Hollandi kunsti vastu.

Aga, kui su kallim kuni selle hetkeni kuulas ainult rokkmuusikat ja nüüd hakkas korraga ooperit kuulama, on midagi kummalist lahti. Võib-olla tahab ta oma armukesele muljet avaldada.

  • Ta hoolitseb enda eest

Mitte, et ta just enne oleks kogu aeg aluspükste väel olnud nädalavahetustel aga nüüd kasutab ta näiteks niisutavat kreemi ja on endale ostnud ülipopid teksad ehkki enne ei läinud see kõik talle üldse korda.

Tal läheb vannitoas palju rohkem aega, ta on alati hästi raseeritud, teeb kätekõverdusi igal hommikul, vaatab ennast pidevalt peeglist. Sind aga vaatab vähem...


 

Allikas: cosmopolitan


 



 

Kommentaare ei ole