{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 11. september 2021

Foto : unsplash / Emma Smith    Jäära horoskoop Arm...

Foto : unsplash / Emma Smith

 

 Jäära horoskoop

Armastuses saadab sind täna suur edu. Sa võid kohtuda ühe uue ja väga toreda inimesega. Mis puutub aga juba paarisuhtes elavatesse inimestesse, siis ühtegi probleemi ei tohiks silmapiiril olla. Teie vahel on omavahelist mõistmist ja see on tore. Töö: kui sa töötad väiksemas kollektiivis, siis võivad mõned pinged tekkida töökaaslastega. Katsu lahendada probleem enne, kui see tõsisemaks läheb. Mis puutub tervisesse, siis ei ole sul vaja mitte midagi tõsist täna karta. Rahalise külje pealt võid sa täna olla täiesti rahulik: tänu mitme planeedi üheaegsele mõjule võid sa täna saada suurema summa raha. 

Väike nõuanne: kasuta ära seda jõudu, mis on sinu enda sees.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegusel perioodil sa lihtsalt särad. Tööasjades tunned sa pingeid, sest aruannete koostamise periood läheneb. Räägi töökaaslastega, kelle abi võib alati kasulik olla. Tervise seisukohalt peaksid sa olema hetkel väga heas vormis. Ja raha ei tohiks sellel nädalal sulle üldse probleeme tekitada.

Väike nõuanne: ära ole liiga hea, muidu hakatakse sind ära kasutama.


Kaksikute horoskoop

Südameasjades pakuvad planeedid sulle suuremat stabiilsust. Sa tahad oma kohvrid maha panna ja nautida turvalist kooselu. Näita oma lähedastele, et sa neist hoolid. Tööasjades on sul aina raskem välja taluda ülemuste võimu ja teiste autoritaarsust. Mis puutub tervisesse, siis hindad sa rohkem neid hetki, mis võimaldavad sul puhata, vahetada mõtteid teistega ning olla heas tujus. Rahaasjades organiseerid sa oma eelarvet realistlikult ega võta ühtegi suuremat otsust vastu ilma eelnevalt järele uurimata.

Väike nõuanne: ära solvu tühiste asjade pärast, see paneb sind naeruväärsesse olukorda.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tänase päeva programmis on puhkus. Töö juures, ära riku oma head õnne ära katsudes lepitada neid, kes ei taha ära leppida. Tervise koha pealt tegele spordiga aga rahulikult, ära mine jõusaali rassima. Käi jalutamas, tegele joogaga või teiste hingamisharjutustega. Mis puutub rahasse, siis peaks su kontol olev raha ilusti kasvama hetkel.

Väike nõuanne: kui sul tekib soov kõik sinnapaika jätta, siis mõtle sellele, miks sa kord üldse alustasid.

 

 


Lõvi horoskoop

Suhe elukaaslasega peaks praegu tooma su hinge rõõmu ja heaolu. Töö juures reageerid sa liiga emotsionaalselt ja võid näidata ennast halvas valguses. Tervise seisukohalt märkad sa, et toitudes tervislikumalt ja mitmekülgsemalt, paraneb su enesetunne märgatavalt ning väsimushetked kaovad. Mis puutub rahasse, siis tuleb rahulik päev, millest sa võid aga kasu lõigata, kui sa organiseerid oma eelarve ümber.

Väike nõuanne: enne, kui sa alustad mõne uue projektiga, kontrolli järele, kas sul on ikka kõik vahendid olemas.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võid sa täna sõlmida ühe väga olulise lepingu oma kaaslasega. Töö juures peaks küll kõik hästi minema, kui sa hoiad oma tundeid vaka all. Kui sa peaksid aga ärrituma, siis rikud sa kõik oma head võimalused ära. Mis puutub tervisesse, siis mine jalutama, käi palju jalgsi või jookse. See parandab enesetunnet ja tervist. Rahalise koha pealt naeratab hea õnn sulle täna kohe kindlasti, sul on mida tähistada täna õhtul!

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat ja keskendu sellele, mis on tähtis.

 

Kaalude horoskoop

Armastuses on praegune periood eriti õnnelik. Mis puutub tööasjadesse, siis sa hakkad tundma suuremat stressi. Puhka palju ja katsu mediteerida, et hoida ära läbipõlemisohtu. Mis puutub tervisesse, siis elad sa hetkel väga kiiret elu, su lähedastel on raske sinuga sammu pidada. Ja raha? Praegusel hetkel peaks su rahaasjad olema korras.

Väike nõuanne: ära pea oma soove ja unistusi reaalsuseks.

 

Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis mis siin ikka salata: sa oled kõrvuni armunud. Töö juures tuleb sul täna ette tõenäoliselt suuri probleeme. Tervise seisukohalt pole midagi olulist teada anda. Katsu hoida oma füüsilist vormi. Ära liialda, ole positiivselt häälestatud, käi palju värskes õhus. Mis puutub rahasse, siis pole muretsemiseks põhjust, kui sa oled mõistlik ja ettevaatlik.

Väike nõuanne: ära tee mitte midagi sellist, mis võib kaasa tuua kriitikat ega naeruvääristamist.

 

Amburi horoskoop

Romantiliselt öeldes ootab sind selle hooaja lõpus ees üks väga paljutõotav kohtumine ühe tundmatuga, kellel saab sinu elus olema väga tähtis koht. Töö juures on su suhted töökaaslastega üsna tormilised, õhk on äikest täis. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu tervist täna. Sa peaksid olema heas vormis, teotahteline ja tahad tegeleda spordiga. See on väga hea mõte, mis aitab sul hoida oma füüsilist ja vaimset vormi. Mis puutub rahasse, siis saadab sind erakordselt hea edu täna. 

Väike nõuanne: ära pane mitte kunagi oma õnne võtit kellegi teise taskusse.

 

 


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub sinu romantilisse ellu, siis hetkel elad sa pilvedel. Kõik läheb hästi ja seda parem. Töö juures ei suuda sa oma eesmärke täide viia. Katsu oma energiat paremini kontrollida ja võitle. Mis puutub tervisesse, siis peaksid sa praegu lausa pakatama heast energiast ja tervisest. Rahalise koha pealt hakkab olukord lõpuks ometi paranema. Ja sa saad natukenegi hinge tagasi tõmmata. Su sissetulekud hakkavad tasapisi kasvama. 

Väike nõuanne: usalda ennast ja esimest muljet.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis elad sa praegu pilvedel ja kõik läheb aina paremini. Naudi igat hetke, sa oled seda väärt. Aga töö juures? Praegune planeetide seis võib kaasa tuua probleeme töö juures. Tervise seisukohalt peaks täna kõik paremini minema, su keha kaitsemehhanismid funktsioneerivad taas tõhusalt. Mis puutub rahasse, siis praegu on käes väga hea periood. Sa oled osanud kokku hoida ja ei muretse enam oma raha pärast.

Väike nõuanne: vaata, millised oskused sul on, ainult sinust endast sõltub see, kuidas ja millal sa tahad oma eesmärgid ellu viia.


Kalade horoskoop

Armastuses põleb roheline tuli. Töö juures on sul raskusi igapäevaste ja rutiinsete töökohustuste tegemisega ning paberimajandusega, mis tekitavad sinus kõige suuremat igavust. Ja ometi on vaja see kõik ära teha. Mis puutub tervisesse, siis on täna väga hea päev selleks, et alustada spordiga. See võimaldab sul elada tervislikumalt ja olla heas vormis. Rahalise koha pealt ole ettevaatlikum ja väldi riske. 

Väike nõuanne: mõtle enne, kui tegutsed.



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole