Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Ema, nüüd on minu kord sinu eest hoolitseda

Foto : unsplash / Douglas Lopez    Ema. Sellest ajast, kui ...

Foto : unsplash / Douglas Lopez

 

 Ema.

Sellest ajast, kui sa teadsid, et ma olen sündimas, hakkasid sa minu peale mõtlema ja jätsid oma elu kõrvale. Sina armastasid mind. Lohutasid. Toetasid. Kallistasid. Ja kuulasid ära mu väikesed mured ja rõõmud. Sa olid minu jaoks olemas. Alati. Kui mul sind vaja oli. Ka teadmine, et sa oled olemas, oli päikesekiir, mis soojendas hinge. 

Ma olen nüüd suureks kasvanud ja saanud täiskasvanuks. Täna on minu kord sinu eest hoolitseda. Ma olen sinu jaoks olemas, kui sa tahad rääkida. Kui sa tunned end üksi. Kui sa vajad tuge. Kui sa tahad tunda, et keegi sind armastab. Ma kuulan sind ära isegi, kui ma olen väsinud. Sina kuulasid ju ka ära minu muresid. Ma kuulan sind ka siis, kui sa räägid mulle juba mitmendat korda sama anekdooti, kui sa kordad ikka ja jälle samu asju, sest ma tean, et ka sina teeksid kõike seda minu jaoks. 

 

 

Ma olen sinu jaoks olemas, kui sa seda vajad. Kui sul on raske. Ma teen kõik, et sind lohutada, kallistada ja toetada: ükskõik, mis ka ei juhtu, sa võid alati minu peale kindel olla. 

Ma olen sinu jaoks olemas, et sa ei tunneks igavust, et sind panna naerma ja mis kõige tähtsam, et sulle teada anda, kui tähtis sa minu jaoks oled. Ma olen siin, et hoida su käest ja anda nüüd sulle omakorda kogu seda armastust, mida sina mulle andsid. Sina õpetasid mind armastama. Ma olen siin, et sulle meelde tuletada, et sa oled parim ema kõikide emade seast ja et ma olen sinu üle nii uhke. Ükskõik, mida sa ka ei tee, ma olen sinu üle alati uhke. 

Kallis ema, palun ära unusta mitte kunagi, et kui kogu maailmas silmis oled sa ainult üks ema, minu jaoks oled sa kogu maailm ja ma teen alati kõik, et sa oleksid õnnelik. Ära unusta, kui kallis sa mulle oled ja et sa alati võid kindel olla, et ma sind kunagi ei jäta. Mitte kunagi.

 

Kommentaare ei ole