{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 29. september

  Foto : unsplash / Gaelle Marcel Jäära horoskoop A...

 

Foto : unsplash / Gaelle Marcel

Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt näitad sa oma tundeid ja hoolt välja teisel moel, näiteks hoolitsedes oma lähedaste ja kallima eest rohkem. Töö juures võib sul olla täna kalduvus näha halba igal pool. Tervise seisukoha pealt oled sa heas füüsilises vormis ning valmis maratoni jooksma. Rahalise külje pealt mõtle rohkem säästmisele ja ära kuluta kogu oma sissetulekut alati ära.

Väike nõuanne: täna on suurte plaanide tegemise päev


Sõnni horoskoop

Armastuses leiab su elus peatselt aset üks tähtis kohtumine. Töö juures ei lähe asjad võib-olla ootuste kohaselt aga ära sellepärast veel enesekindlust kaota. Tervis ei tohiks sulle täna muret valmistada ja seda parem. Rahalise külje pealt lähevad asjad praegu üsna hästi aga ära kuluta siiski liiga palju oma raha asjadele, mida sa ei vaja.

Väike nõuanne: usalda täna oma esimest muljet


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt on see nädal üsna emotsiooniderohke. Töö juures hakkavad asjad jälle liikuma. Aga ära usalda kuulujutte. Tervise seisukoha pealt pole midagi uut juhtumas. Kui sa tunned kerget väsimust, siis katsu rohkem puhata. Rahalise külje pealt ei maksa sul täna lootma jääda headele juhustele.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära katsu iga hinna eest teada saada, mida tulevik toob.


Vähi horoskoop

Täna on palju armastust õhus. Töö juures läheb kõik hästi ja su ettevõtmised õnnestuvad. Tervise seisukoha pealt ära pinguta üle ning väldi stressi. Rahalise külje pealt katsu rohkem kuulata mõistuse häält. 

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa.


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks täna eriti romantiline päev tulema. Töö juures oled sa enesekindlam. Tervise seisukoha pealt tagavad planeedid sulle hea füüsilise ja vaimse vormi. Ja rahalise külje pealt võid sa täna liiga palju kulutada.

Väike nõuanne: näe alati kõiges head.

 

 


Neitsi horoskoop

Armastuses peaks praegusel hetkel valitsema rahu ja vaikus. Töö juures tegeled sa mitme asjaga korraga ja see tuleb sulle ainult kasuks. Tervise seisukoha pealt võib-olla tunned sa end hetkel natuke väsinuna või kimbutavad sind külmetushaigused. Rahalise külje pealt katsu piirata oma kulutusi, sest su rahaline seis ei ole hetkel just kõige parem.

Väike nõuanne: ära lase igapäeva elu muredel oma elurõõmu ära võtta.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis valitseb su suhtes hetkel lähedus ja üksmeel. Töö juures oled sa juba pikemat aega oodanud väljakutseid, võib-olla on aeg mõtelda ametiposti vahetuse peale? Oma tervise pärast oleks hea, kui sa puhkad palju ja unustad välismaailma mõneks ajaks. Lülita telefon välja ja ole lihtsalt üksi. Rahalise külje pealt ära oota täna suuri muutusi, mis parandaksid su rahalist seisu.

Väike nõuanne: ära lase teiste inimeste kadedusel oma päeva ära rikkuda.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ootab sind ees romantiline õhtupoolik. Töö juures tuleb täna keskmine päev, mis ei võimalda sul silma paista ega ole ka liiga väsitav. Tavaline rutiin ja üksluisus. Tervise seisukoha pealt tunned sa võib-olla täna väsimust ja tuju langust. Tegele rohkem spordiga, see aitab sul end paremini tunda. Ja rahalise külje pealt võid sa tunda suuremat kiusatust raha kulutada.

Väike nõuanne: ära pauguta uksi, parem suhtle rahulikult.

 

Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt jäävad planeedid täna neutraalseks. Töö juures ole tagasihoidlikum ning ära ürita iga hinna eest silma paista. Oma tervisesse peaksid sa praegusel hetkel tõsisemalt suhtuma. Rahalise külje pealt võivad sul küll suured plaanid olla aga kas su eelarve sellele ka vastu peab? 

Väike nõuanne:  kui sa tahad oma elu paremaks muuta, siis mõtle positiivsemalt.

 

 


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis toob tänane päev sulle kaasa toredaid üllatusi. Töö juures tekib samuti palju häid võimalusi aga ära lase oma halval tujul täna kõike ära rikkuda. Tervise seisukoha pealt ära liialda hea toiduga. Rahalise külje pealt mõtled sa rohkem sellele, kuidas oma rahaasju parandada.

Väike nõuanne: ära lase enda tujul oma päeva ära rikkuda.


Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt mõtled sa abiellumise peale. Töö juures ootavad sind ees muutused. Tervise seisukoha pealt ära unusta, et su tervis on hetkel külmetushaigustele üsna vastuvõtlik ning seega pane ennast soojalt riidesse. Rahalise külje pealt mõtle enne, kui võtad oma pangakaardi välja.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju.


Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su paarisuhe hetkel palju parem. Töö juures ei ole just kõige paremad ajad hetkel. See ei tähenda tingimata probleeme aga seda, et sa ilmselt ei saa seda, mida sa tahad. Tervise seisukoha pealt katsu vähem süüa ning tegele spordiga, see aitab stressi vastu võidelda. Rahalise külje pealt ära unusta oma arveid õigeaegselt tasuda.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks töö juures.



Kommentaare ei ole