{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 20. september

Foto : unsplash / Mike Kenneally    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Mike Kenneally

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa viimasel ajal olnud väga hõivatud. Aga ära lase oma eelmistel suhetel mõjutada praegust. Töö juures oled sa ettevõtlik ning tead, mida tahad ja kuidas seda saavutada. Mis puutub tervisesse, siis tänane päev on väga soodne selleks, et alustada spordiga tegelemist, see aitaks sul end vormis hoida. Ja mis puutub rahasse, siis peaksid sa natuke piirama oma kulutusi.

Väike nõuanne: võta täna vastu üks tähtis otsus ja pea sellest kinni.


Sõnni horoskoop

Armastuse külje pealt võib Jupiter tekitada soovi suurema vabaduse järele. Töö juures võid sa täna kuulda väga häid uudiseid, sinu hea edu ei jää märkamatuks. Mis puutub tervisesse, siis liigu palju ja ära unusta jälgida oma toitumist. Ja rahalise külje pealt on praegu väga hea periood, et uurida erinevate investeerimisvõimaluste kohta. 

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult, see võib sulle enesele halba teha.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sinu elus algamas väga harmooniline periood. Ka töö juurest peaksid sa saama häid uudiseid, sulle usaldatakse üks tähtis projekt. Ja mis puutub tervisesse, siis oled sa hetkel hea tervise juures ega kurda väsimuse üle. Rahalise külje pealt peaksid sa organiseerima oma eelarvet paremini tuleviku tarbeks.

Väike nõuanne: sinu enda sees on peidus suur jõud.


Vähi horoskoop

Armastuses võib tänane päev sulle tuua armukadedust. Töö juures saadab sind hea edu. Tervise seisukoha pealt oleks praegu õige aeg mõtelda rohkem tervislikumale eluviisile. Ja rahaasjades ära kiirusta mitte millegagi.

Väike nõuanne: ära usu alati kõike, mida sulle räägitakse.

 

 


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastust, siis ei näe sa täna inimesi nende tõelises valguses. Töö juures oled sa huvitatud sellest, kuidas oma tööpositsiooni parandada. Mis puutub tervisesse, siis läheb kõik hästi. Su enesetunne on hea. Rahalise koha pealt võib juhtuda, et tänu sõprade mõjutusele tekib sul soov kulutada.

Väike nõuanne: teine inimene võib sulle küll nõu anda aga ei saa sinu eest otsuseid vastu võtta.


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt võib su suhtes hetkel olla paigalseis aga ära muretse, varsti leiate te taas üles omavahelise läheduse. Töö juures oled sa iseenda ja teiste vastu liiga nõudlik. Tervise koha pealt ära unusta vabal ajal minna loodusesse jalutama. Ja rahaasjades oleks hea praegusel ajal oma kulutusi vähendada.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju, su elu muutub kohe paremaks.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tunneb su süda suurt igavust praegusel ajal. Kasuta seda aega ära, et rohkem iseenda peale mõtelda. Töö juures suudad sa täna suuri asju korda saata. Sa oled ettevõtlik ning motiveerid ka teisi. Sa võid täna alla kirjutada ühele väga heale lepingule. Mis puutub tervisesse, siis tead sa, mida teha, et oma tervise eest hoolt kanda. Rahalise koha pealt peaksid sa valmis olema ootamatuiteks kulutusteks.

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla!


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus hetkel käes väga harmooniline aeg. Töö juures võib aga üks arusaamatus tekitada palju segadust. Ära unusta, et sinust endast sõltub väga palju. Seega ära käitu liiga irooniliselt. Mis puutub tervisesse, siis peaksid kõik su väikesed terviseprobleemid hakkama kaduma. Ja rahaasjades oleks hea, kui sa ei unustaks oma eelarvet koostamast.

Väike nõuanne: tegele oma asjadega ja ära sekku teiste ellu.

 

 


Amburi horoskoop

Sul on raske ette kujutada oma elu ainult ühe inimese kõrval. Tööalane elu pakub sulle täna võimalusi isiklikuks rahuloluks. Tervise seisukohalt peaksid sa täna olema heas vormis ja aktiivne. Rahaasjades katsu mitte liiga palju kulutada.

Väike nõuanne: ära veeda oma aega nendega, kes raiskavad su kallist aega.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sul soov lihtsalt lõbutseda ja mitte muuta asju keeruliseks. Töö juures ole valmis uute võimaluste tekkeks, mis võimaldavad parandada su ametialast elu. Tervise koha pealt on üks asi kindel: täna ei tohiks tervis sulle muret valmistada. Ja rahaasjades ära kuluta oma sääste asjade peale, mida sa isegi ei vaja.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, kes isegi ei taha aru saada.


Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt tee midagi, mis aitab muuta su suhet paremaks ja ära puuduta delikaatseid teemasid. Töö juures kohaned sa iga olukorraga ruttu ning peatselt avaneb sul võimalus karjääri teha. Ära maga oma õnne maha. Tervise seisukoha pealt peaksid sa natuke oma tervist turgutama. Ja rahaasjades ära investeeri oma raha, kui sa ei ole kindlatest allikatest järele uurinud, et see sulle kasu asemel kahju ei või tuua. 

Väike nõuanne: ole optimistlikum.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa otsustanud minevikuga lõpu teha ja alustada uut elu. Töö juures näitad sa välja ettevõtlikkust ning leiad lahendusi ka kõige keerulisematele probleemidele. Tervise ei tohiks sulle täna probleeme valmistada. Ja rahalise koha pealt hakkab kõik hästi minema, kui sa õpid vähem kulutama.

Väike nõuanne: leia aega puhkamiseks.

Kommentaare ei ole