{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline tähemärk leiab lõpuks armastuse selle aasta septembris

  Foto : unsplash / Jonathan Borba Õhus on armastust. Peale ...

 

Foto : unsplash / Jonathan Borba

Õhus on armastust. Peale muretuid suvepäevi on aeg tõsistemateks tegudeks. Neitsi aeg (23. august - 22. september) on selle jaoks soodne, ta aitab luua korra oma peas ja kodus ning elada korrapärasemalt ning tervislikumalt. See kehtib ka armastuse kohta, sest nii vallalisi, kui ka juba suhtes olijaid võivad oodata ees suured muutused septembrikuus. 

Üht astroloogilist tähemärki ootavad ees aga suured muutused. Astroloogide sõnul on selleks õnnelikuks väljavalituks sellel kuul Kalade tähemärk.

Nimelt tuleb Kalade ellu suure tõenäosusega armastus septembris. Võib-olla muutub üks suhe tõsisemaks. Võib-olla muutub su enda suhe paremaks. Võib-olla leiab aset üks ootamatu kohtumine. Kuidas ka ei ole, septembril on sinu jaoks varuks palju häid üllatusi. Kui sa oled juba suhtes, siis muutub su paarisuhe palju ilusamaks sellel kuul. Palju häid võimalusi ning hetki ootab sind ees.

 

 

 

Mida septembrikuul Kalade jaoks varuks  on? 

Tee suur ring ümber 7. septembrile, sest selle kuu noorkuu soodustab uusi kohtumisi ning uut algust. 

Ja see pole veel kõik. Teine oluline kuupäev on 20.september, kui täiskuu tõuseb Kalade märgis. See täiskuu valgustab sinu kõige suuremaid unistusi ning soove. Ning näitab sulle, milliseid samme sa peaksid tegema, et neid ellu viia. 

22. septembril algab Kaalude aeg, mille ajal sa ilmselt teed lõpu ühe asjaga, mis sulle enam ei sobi ning teed ruumi millelegi uuele, mis tagab sulle palju parema ja ilusama tuleviku.

Kommentaare ei ole