{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lisakilodest vabaks ja saleda piha saad sa tänu hularõngale

  Foto : unsplash / David LeClercq Lapsepõlv tuleb meelde, k...

 

Foto : unsplash / David LeClercq

Lapsepõlv tuleb meelde, kas pole? Kes oleks võinud arvata, et neid meile tuttavaid hularõngaid saab ka trennis ära kasutada ning et tänu nendele rõngastele on võimalik vabaneda ka lisakilodest. Paljud teavad, kui hea asi on hüppenöör ja kui palju kaloreid sellega põletada saab. Nüüd aga on aeg hularõnga käes, millele tänu sa võid saada endale kõige ilusama figuuri. Kui sul on oma vana hularõngas veel alles, siis on aeg ta kapist välja võtta või siis osta uus. Tänasest päevast võta eesmärk kasutada hularõngast iga päev selleks, et saada endale sipelgapihta.

Hularõngaid kasutavad paljud Hollywoodi staarid. Rõngast võib kasutada nii kodus, kui spordisaalis selleks, et saada peenemat keskkohta. Ideaalne abivahend nendele, kes soovivad vabaneda niiöelda päästerõngast talje ümber ja sangadest puusadel. Hularõngas stimuleerib kõhulihaseid ning aitab vabaneda kuhjunud rasvast. Lisaks võib keerutada rõngast ka ümber käsivarte, nii muudad sa oma triitsepseid (ülakäe lihasgrupid) ning biitsepseid (õlavarre lihased) tugevamaks. Hularõngas tugevdab ka tuharaid.



Kui sul enam ei ole alles oma vana hularõngast, siis pole ka midagi lahti, sest tänapäeval on müügil isegi multifunktsionaalseid hularõngaid, millega saab paremaid tulemusi. Tegemist on hularõnga uuendatud versiooniga, mis on väiksem ning varustatud massaažipadjakestega. Tund aega hularõngaga trenni tegemist põletab 600 kalorit ning aitab kaalust alla saada. Hularõnga kasutamiseks peaks rõngas olema piha ümber, üks jalg toetub ettepoole. Seejärel lasta rõngal keerelda eelistades eest-tahapoole ringlemist selle asemel, et lasta keerelda rõngal ringselt. Ja nii muutub liigsetest kilodest vabanemine tõeliseks lapsemänguks.

Kommentaare ei ole