{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : jah, su palk võib ka sõltuda suurel määral sellest, mis tähtkujus sa sündinud oled

  Foto : unsplash / Brooke Cagle Kas Skorpionite palk on üld...

 

Foto : unsplash / Brooke Cagle

Kas Skorpionite palk on üldiselt parem, kui Jääradel? See võimalus on küll väga väike, kui uskuda viimaseid uuringutöid.

Kogu oma elu oled sa elanud kindlas veendumus, et su palganumber sõltub sinu töökohast aga tegelikult on see üks suur vale. Usu või mitte aga mõni inimene on kohe sündinud selleks, et teenida suuremat palka, kui teised. Kas sa leiad, et see on ebaõiglane? Kui seal peakski keegi süüdi olema, siis selleks on saatus, sest kõik sõltub väga palju sellest, mis kuus ja mis päeval sa sündinud oled. Vähemalt väidab nii tööpakkumiste portaal Gapa, kes tegi läbi uurimistöö, mille käigus analüüsisid nad erinevate tööd otsivate inimeste palgasoove. Nad jõudsid järeldusele, et suve- ja talvekuudel sündinud inimeste palkade erinevus on väga suur. 

Uuringutöö viidi läbi ligi 10.000 osavõtja peal (kelle seas oli nii mehi, kui naisi võrdselt) ja kelle sünniaasta jäi 1950 - 1995 vahele. Selle uuringu järgi selgus samuti, et töötute %  hulk oli palju suurem nende inimeste juures, kes olid sündinud kevadisel ja suvisel perioodil. Alguses võib see paista üsna üllatav aga analüüside tulemused on üsna huvitavad. Näiteks toovad nad välja suure palgaerinevuse nende vahel, kes on sündinud soojal ajal ja nende vahel, kes on sündinud külmal aastaajal. Lisaks sellele tundub, et osade tähemärkide esindajaid leidub palju rohkem tööotsijate seas, kui teisi, selgitab Stèphanie Delestre, Qapa.fr kaasasutaja. 

 

 

Ilma ainsagi üllatuseta horoskoobisõprade jaoks on Sõnnid need, kes küsivad kõige kõrgemat palka. Ei maksa ära unustada, et Sõnni tähtkuju valitsev planeet on Veenus, tänu millele hindab Sõnn ilusaid asju, mis sageli on ka väga kallid. Sõnnid ei lepi keskpärase eluga, nad tahavad majanduslikku kindlust ja teevad kõik, et seda saavutada. 

Seejärel tulevad Jäärad, kelle palgasoovid ei jää Sõnnidest maha. Järgmisel kohal on Lõvid. Mõlemad tulemärgid oskavad inimestega suhelda ja teavad, kuidas endale head palka küsida.

Nende järel tulevad Vähid, Kaljukitsed, Kaalud, Veevalajad, Kaksikud, Amburid, Skorpionid, Neitsid ja kõige lõpuks Kalad

Ei maksa ära unustada, kui tundlikud ja heatahtlikud on Kalade tähtkujus sündinud, nad lepivad ilmselt kõigega, mida neile pakutakse ja ei hakka kauplema.


Kommentaare ei ole