{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 põhjust, miks sa ei tohiks nuhkida enam kallima telefonis

Foto : unsplash / Eddy Billard   Sa arvasid, et sina ei hakk...

Foto : unsplash / Eddy Billard

 

Sa arvasid, et sina ei hakka kunagi midagi sellist tegema. Et sina ei lange kunagi nii madalale, et hakkad tuhnima oma kaaslase telefonis. Sest sinu jaoks tugineb iga suhe eelkõige vastastikkusel austusel ja usaldusel. Aga, kui võimalus tekkis, ei suutnud sa end tagasi hoida. Tema telefon oli ju täpselt sinu kõrval, sinu nina ees. Ja sa nägid, et ta sai sõnumi. Ja veel ühe. Tema koodi tunned sa peast, see on ju see kuupäev, kui te kohtusite. Kas pole armas. Sa küll mõtled, et sa ei tohiks seda teha aga miski sosistab sulle kõrva, et sa pead kontrollima. Ta on ju viimasel ajal nii hajevil olnud nagu sind polekski olemas. Tal on omad käigud ja ta vastab alati ebamääraselt, kui sa talle küsimusi esitad. Praegu on õige hetk, sest ta on vannitoas ja tema telefon on siin, sinu nina ees. Sa vaatad tema telefoni siin, öökapi peal. Ja tunned, et midagi on korrast ära. Sa ei suuda oma pilku mujale keerata. Ja korraga võtad sa telefoni kätte või õigemini haarad ning hakkad palavikulise kiirusega vaatama tema telefoni sisu, kõigepealt fotosid - kõik tundub korras olevat. Seejärel viimased kõned, ka siin pole midagi huvitavat. Jah, Merike on tema täditütar, seega on see normaalne, kui ta talle helistab. Kerli aga tema õde. Kõik sõnumid on aga trennikaaslaste ja sõpradega vahetatud. Või tema emaga. Või sinuga. Ja sa paned telefoni ära. Telefon vibreerib uuesti. Ja siis sa mõtled omaette, et sa unustad vaadata tema Instagram'i. Sa võtad telefoni uuesti kätte ja näed tema vestlusi võõrastega, kellele ta on saatnud südameid jne. Ja sa tunned, kuidas su maailm sinu ümber kokku variseb. Ometi on tegemist kõigest fotodega ja mõttevahetusi seal peaaegu polegi. Aga sul on tunne, et sa oled saanud suure saladuse jälile. Ehkki tõenäoliselt ei tähenda see mitte midagi. Ja kahtlemata toob see kaasa ühe väga ebameeldiva jutuajamise teie vahel. 

 

 


9 põhjust, miks sa ei tohiks nuhkida oma kallima telefonis

1. On ta sulle selleks oma nõusoleku andnud?

Esimene asi on selgeks teha, kas su kallim lubab või ei luba sul seda teha.


2. See on tema eraelu

Igal inimesel on õigus oma salaaiale.


3. Kas sulle meeldiks, kui ta sinu telefonis nuhiks? 

Ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehtaks

 

4. Sa võid rikkuda ilusa üllatuse ära

Kui ta on midagi sinu jaoks valmistamas, siis sa rikud kõik ilusa ära. Ja see oleks sinust lihtsalt rumal.

 

 

 

5. Kuidas ka ei ole, sa leiad kindlasti midagi, mis sind ärritab

Sest see läheb alati nii. Isegi, kui sa midagi ei otsi, sa satud ikka millegi otsa, mis sulle ei meeldi. See võib olla midagi sellist, millel tema jaoks pole mingit tähtsust aga mida sina talle hiljem ette heidad. 


6. See võib muutuda harjumuseks

Nii nagu paljude asjade puhul, kui sa kord oled juba alustanud, siis on raske seda lõpetada. See harjumus võib aga teie suhte ohtu panna.

 

7. Sa oled käitunud ebaausalt tema vastu

Kui sa oled leidnud midagi kahtlast aga kuidas talle öelda, et sa käisid tema telefonis nuhkimas? Tema võib jälle seda sulle ette heita.

 

8. On asju, mida on parem mitte teada

Sa tahad tõesti teada, milliseid filme ta vaatab? Ei tea, äkki sa mõtled ikka ümber.

 

9. Ta võib sulle peale sattuda

Ja see muudab teie suhte halvemaks, sest vastastikkune usaldus on kadunud. 

 

 







Kommentaare ei ole