{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 8. september

  Foto : unsplash / Tuan Nguyen Minh JÄÄR Mis puutu...

 

Foto : unsplash / Tuan Nguyen Minh

JÄÄR

Mis puutub armastusse, siis saadab sind praegu hea õnn. Hoia silmad lahti aga töö juures ja väldi kõiki konflikte nii töökaaslaste, kui ülemustega. Mis puutub sinu tervisesse, siis ei ole sul puudu energiast ega teotahtest, sa oled valmis suurteks tegudeks. Rahalise külje pealt võid sa oodata muutusi paremuse suunas.

Väike nõuanne: väldi nende seltskonda, kellega sa tunned, et raiskad oma väärtuslikku aega mitte millegi peale.


SÕNN

Armastuse koha pealt peaksid sa praegu pilvedes ja unistustes hõljuma. Kui sa oled vallaline, siis ava silmad ja ära maga oma õnne maha. Sa leiad oma hingesõbra palju varem, kui oleksid seda oodata osanud. Töö juures tegele esmalt nende asjadega, mis vajavad kõige rohkem tähelepanu ja mis on kõige olulisemad. Tervise koha pealt peaks väsimus olema möödas ning uni rahulikum. Raha asjades kaalu oma raha paigutamist ja investeerimist.

Väike nõuanne : iga investeering toob sulle kaasa natuke kasumit.


KAKSIKUD

Mis puutub armastusse, siis peaksid sa veetma praegu unustamatuid hetki. Töö juures võivad hetkel olla kiired ajad, mis võimaldavad sul suuri asju korda saata. Mis puutub tervisesse, siis peaksid sa hetkel olema väga heas vormis. Rahalise külje pealt katsu ära anna järele kiusatustele. 

Väike nõuanne : ära lase ebaõiglasel kriitikal enda meelerahu rikkuda.


VÄHK

Mis puutub armastusse, siis piisab, kui sa näed oma partnerit ja tunned juba end paremini. Vähemalt on su kõrval inimene, kes sind tunneb ja mõistab. Töö juures võivad sind ees oodata muutused. Tervise koha pealt ei ole sul vaja muretseda. Mitte ükski planeet ei ohusta su tervist. Sa peaksid olema praegu heas vormis. Mis puutub rahasse, siis läheb kõik üldjoontes hästi aga hoidu siiski ostmast asju, mida sa ei vaja.

Väike nõuanne: ole leplikum iseenda vastu.

 

 


LÕVI

Armastuse koha pealt valitseb õhus harmoonia ja üksmeel praegusel paljutõotaval perioodil. Töö juures ei juhtu küll midagi eriti erakordset aga tänane päev võib sulle kaasa tuua väikeseid isiklikke rahulolu hetki. Mis puutub tervisesse, siis oled sa tervislikum. Rahalise külje pealt katsu oma raha paremini hoida ja võtta kasutusel rangemad meetmed. 

Väike nõuanne : Ära nori teistega tüli tühiste asjade pärast.


NEITSI

Mis puutub armastusse, siis on kõik hetkel rahulik. Töö juures kaitsed sa iga hinna eest oma positsiooni ja võid end ära kurnata. Keskendu peamisele ja ära kaota külma närvi. Tervise koha pealt ei ohusta sind ükski tõsisem probleem. Mis puutub rahasse, siis võib sul ette tulla suuremaid kulutusi või oste.

Väike nõuanne : Tee sidrunist limonaadi.


KAALUD

Südameasjades saadab sind hea õnn ja su pingutused kannavad vilja. Töö juures katsu oma asju paremini  organiseerida ning ole regulaarsem, õpi kannatlikkust, ära kahtle oma võimetes ning võimaluses edu saavutada varem või hiljem. Mis puutub tervisesse, siis tänu planeetide energiale peaksid sa praegu olema heas vormis ning täis elujõudu. Rahalise külje pealt ei juhtu midagi tõsist, kui sa suudad kiusatustele vastu seista.

Väike nõuanne : Kui sul on vaba aega, siis katsu puhata.


SKORPION

Armastuse koha pealt on õhkkond hetkel rahulik ja harmooniline. Kui su paarisuhe on läbinud viimasel ajal kriisi, siis peaksid nüüd hakkama asjad lahenema. Töö juures ei ole sa kunagi olnud nii efektiivne oma tööülesannete täitmisel ja sulle meeldib see, mida sa teed. Mida paremat tahta? Tervise koha pealt märkad sa, et tasakaalukam toitumine tekitab parema enesetunde ja annab energiat juurde. Rahalise külje pealt võid sa tunda suuri kiusatusi ning kulutada üsna palju mõtlemata oma eelarvele.

Väike nõuanne : kui sul on tahtmine jätta kõik sinnapaika, siis mõtle, miks sa üldse alustasid.

 

 


AMBUR

Mis puutub armastusse, siis hõljud sa oma väikesel pilvel ja kõik läheb hästi. Naudi elu, sa oled seda väärt. Viimasel ajal töö juures oled sa tegelenud oma plaanide ja projektide ellu viimisega. Ja nüüd hakkavad su pingutused vilja kandma, natuke veel ja suur edu on sind ootamas. Tervise koha pealt peaksid sa praegu olema täis energiat. Mis puutub rahasse, siis oled sa viimasel ajal korralik olnud ja hoidunud suurematest kulutustest. Jätka samas vaimus ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on kõigest materiaalsed. Ära tähtsusta neid üle, sea prioriteediks oma aeg ja kogemused.


KALJUKITS

Armastuses peaks tänane päev tooma kaasa ilusaid hetki. Töö juures ainsad takistused, mis tekkida võivad, on põhjustatud sinu enda käitumisest. Sinu tervis ja tuju on väga head. Sa oled optimistlik ning energiline. Rahalise külje pealt sa ei katsu hetkel säästa aga see ei tee ka midagi halba, sest kõik on väga hästi. 

Väike nõuanne : Räägi ilma sõnu rõhutamata ja avatud südamega.


VEEVALAJA

Armastuse koha pealt peaks kõik minema praegu hästi ja muretult, sinu ja su partneri vahel on mõistmine ja üksmeel. Töö asjades ei juhtu ühtegi suuremat sündmust täna. Sa suudad lahendada kõik pooleliolevad tööülesanded lühikese ajaga. Täna ei mõjuta mitte ükski planeet sinu tervist ja seda parem. Rahalise külje pealt ei viitsi sa hetkel midagi teha, et oma sissetulekut suurendada, sa lased sündmustel end edasi kanda. Kui tulebki halbu uudiseid, mis siis ikka.

Väike nõuanne : ole realist, sündmused ei lähe alati sinu soovide kohaselt.


KALAD

Armastuse koha pealt tead sa täpselt, kuidas muuta oma suhet paremaks ning vabaneda rutiinist. Töö juures võid sa saada häid uudiseid. Ära anna lubadusi, kui sa ei ole täiesti kindel, et sa neist kinni saad pidada. Tervis on sul viimasel ajal hea olnud, jätka spordiga tegelemist. Mis puutub rahaasju, siis ära ole liiga kannatamatu.

Väike nõuanne : ära seo end mitte millegagi.

Kommentaare ei ole