{ads}

HIDE

Viimased

latest

21. septembri täiskuu : pane taskurätid valmis!

21. septembri täiskuu tuleb eriti emotsiooniderohke, eriti osade sodiaagimärkide jaoks.   ...

21. septembri täiskuu tuleb eriti emotsiooniderohke, eriti osade sodiaagimärkide jaoks.

 

Foto : unsplash / Christophe Sardegna

Pane kindlasti juba varakult taskurätid valmis, sest täiskuu mõju annab juba endast tunda. Järgmisel nädalal võib sind tabada tõeline emotsioonide tulv. Seekordne täiskuu paneb möödunud suve järel ukse kinni ning toob kaasa palju sentimentaalsust, mis mitte kedagi puudutamata ei jäta. 

Just sellepärast, et see täiskuu tõuseb Kalade märgis, muudab tema energia meid palju tundlikumaks septembri lõpus. Septembri alguses säras taevas noorkuu Neitsi märgis, mis aitas meil paremini oma elus korda luua ning muuta oma elu kvaliteeti paremaks. Nüüd tõuseb täiskuu aga Kalade märgis, tegemist on Neitsi tähemärgiga opositsioonis oleva märgiga ning seega mõjutab tema energia meid unustama loogilist ja pragmaatilist mõtlemist ning mõtlema rohkem läbi oma tunnete ning emotsioonide. 

Seekordne täiskuu toob kaasa tõelise emotsioonidetulva. Ta muudab meid hästi tundlikuks ja vastuvõtlikuks kõige suhtes. Sa võid näha praegusel ajal väga kummalisi unenägusi. See periood ei ole paljude jaoks kerge.

Eriti puudutab selle täiskuu energia neid, kes on sündinud Kaksikute, Neitsi, Amburi ja Kalade tähtkujus.

 

 

 

Kaksikud

Oma töö liigne idealiseerimine ei tule sulle kasuks. Sa ei näe nii, kui palju sa vaeva näed ning kui palju järeleandmisi oled sa pidanud oma töö pärast tegema. Ära tekita praegusel perioodil oma ellu lisastressi. Vaata üle oma eesmärgid ja plaanid ning ära unusta oma isiklikku heaolu. Praegu võib olla ideaalne hetk selleks, et leida mõni parem töökoht, mis aitaks sul ennast paremini teostada. Ära ületa oma piire, ära lase teistel enda jalgade peal tallata, et oma võimu näidata. Ära räägi liiga rutakalt oma plaanidest.

 

Neitsi

Seekordne täiskuu toob valgust sinu suhetele, nii eraviisilistele, kui tööalastele. Ta võib näidata nõrku kohti sinu suhetes ning halbu suhteid, mis tuginevad valedel väärtushinnangutel. Võib-olla on parem, kui sa need suhted lõpetad. See kuus faas näitab ka sinu probleeme mõnede inimestega, kel on kalduvus liiga palju tungida sinu isiklikku ruumi, arvestamata sinu soovidega. 

 

 


Ambur

See täiskuu juhib su tähelepanu pereelule, sinu salajastele soovidele ning tööasjadele. Kui sul on tunne, et asjad hakkavad üle pea kuhjuma, siis on veel aega midagi ette võtta ning olla parem iseenda vastu. Ära ole liiga hajevil ning keskendu ainult peamisele. Küsi vajadusel abi oma lähedastelt.


Kalad

Seekordne täiskuu tõuseb sinu märgis. Ta muudab sind veelgi tundlikumaks, kui sa seda juba oled ning toob välja emotsioonid, mis on peidus sinu sügaval hingepõhjas. Tõenäoliselt on see periood sinu jaoks keeruline ja raske. Võib-olla tuleb koos sellega vastus ühele otsustavale küsimusele, mis võimaldab sul teha muutusi oma elus ning muuta seda paremaks. Võta seda perioodi, kui aega, mis võimaldab sul teha läbi emotsionaalne suurpuhastus ning lõpetada ühe ajajärguga oma elus.

Kommentaare ei ole