{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 16 - 22. augusti vahel

Foto : unsplash / Joran Quinten   Sellel nädala liigub Veenu...

Foto : unsplash / Joran Quinten

 

Sellel nädala liigub Veenus Neitsi märgist edasi Kaaludesse ning toob sellega kaasa õnne kõikidele Õhumärkidele. 


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Veenus on opositsioonis

Kallis Jäär. See nädal ei alga just kõige paremate uudistega. Esmaspäevast alates on Veenus sinu märgiga opositsioonis. Seega algab üsna pingeline periood suhete valdkonnas, mis võib kaasa tuua palju erimeelsusi ning lahkhelisid. Ka kõige tugevamate ja lähedasemate paaride vahel võib õhk minna pingeliseks. Õnneks toob Kuu sulle kaasa head õnne reedel, laupäeval ja pühapäeval.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Sa võid tänada Merkuuri!

Kallis Sõnn. Sellel nädalal on Merkuur valmis sulle kaasa tooma head õnne ning palju häid võimalusi, eriti tööalastes asjades. 2021. aasta ei ole olnud kõige soodsam rahalises mõttes. Vähehaaval aga hakkab olukord muutuma ja sa võid vaadata tulevikku lootusrikkamalt. Häid uudiseid peaksid sa saama kolmapäeval ja neljapäeva, kui Kuu seis toob sulle head õnne. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Head uudised!

Kallid Kaksikud. Sellel nädalal on Veenus taas sinuga. Kui viimasel ajal on suhtlemine sinu ja su kaaslase vahel olnud raskem ning teil on olnud palju vaidlusi ja erimeelsuseid, siis nüüd hakkab teie suhe taas paranema. Töö juures ainult ole ettevaatlik, sest Marsi ja Merkuuri asend ei ole just kõige soodsam ning selle tõttu võid sa kannatada väsimuse ning kerge masenduse all. Esmaspäeval ja teisipäeval võid sa tunda natuke suuremat stressi.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Tõsine jutuajamine sellel nädalal

Kallis Vähk. Kahjuks sellel nädalal Veenus sind enam ei toeta. Järgnevatel nädalatel võib sinu ja su partneri vahel õhk üsna pingeliseks minna. Kolmapäeval ja neljapäeval on ka Kuu opositsioonis ja see ei muuda olukorda sugugi paremaks. Töö juures võid sa sellel nädalal saada aga väga häid uudiseid.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Õhus on armastust

Kallis Lõvi. Peale liiga rahulikku perioodi sinu eraelus, tuleb Veenus sulle taas külla. Ja toob su ellu armastust ning romantikat. Ja palju unustamatuid hetki. Nädala esimene pool tuleb palju parem, kui teine, tänu Kuu seisule, kes sind omakorda soosib ja toob sulle head õnne. Reede, laupäev ja pühapäev võivad kujuneda aga üsna pingelisteks.

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Tsau, Veenus

Kallis Neitsi. Sellel nädalal liigub Veenus sinu märgist edasi Kaalude märki aga sul ei ole vaja sellepärast muretseda. Kõik läheb sellest hoolimata väga hästi ning sinu elus valitseb rahu ja harmoonia. Töö juures saad sa häid uudiseid, mis teevad sulle rõõmu: Merkuur on konjunktsioonis head õnne toova Kuuga ning häid üllatusi võid sa saada kolmapäeval ja neljapäeval.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Tere tulemast, Veenus

Kallid Kaalud. Väga hea uudis sinu jaoks: sellel nädalal, alates esmaspäevast on Veenus konjunktsioonis sinu märgiga. Sind on ees ootamas eriti hea periood, mis tõotab kaasa tuua palju armastust. Vallalisi on kindlasti ees ootamas midagi ilusat. Kolmapäeval ja neljapäeval võid sa tunda suuremat väsimust ja närvilisust.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Merkuur hoolitseb kõige eest

Kallis Skorpion. See nädal toob sulle palju häid võimalusi ning isiklikku rahulolu. Ja seda tänu Merkuurile, kes sind toetab ja annab sulle vajalikud vahendid ning head juhused. Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid sa tunda natuke stressi.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Rahu tuleb tagasi sinu ja su kaaslase vahele

Kallis Ambur. Lõpuks ometi sellel nädalal naeratab Veenus sulle taas. Kõik suhteprobleemid, mis viimasel ajal sind kimbutasid ja su meelerahu rikkusid, hakkavad iseenesest lahenema ning sa oled võimeline taas naeratama (uuele või vanale partnerile). Mis puutub tööasjadesse, siis Merkuuri asend pole just kõige parem ja see võib põhjustada viivitusi ning takistusi. Esmaspäeval ja teisipäeval toob Kuu sulle head õnne.

 

 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Pinged eraelus

Kallis Kaljukits. Sellel nädalal võib Veenus sulle probleeme tekitada ja selle tõttu võib sinu ja su partneri vahel eesoleval nädalal olla üsna pingeline õhkkond. Õnneks töö toob sulle palju isiklikku rahulolu. Merkuur on valmis tooma sulle häid võimalusi. Head õnne toovad sulle aga kolmapäev ja neljapäev.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Head uudised on teel

Kallis Veevalaja. Head uudised on sinu poole teel sellel nädalal. Alates esmaspäevast hakkab Veenus taas sind soosima. Peale pingelist perioodi eraelus, leiad sa taas jõudu, et edasi minna ning tunned end palju tugevamana, kui kunagi varem. Nädalavahetus toob sulle eriti palju õnne!


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Veenus ei ole enam opositsioonis

Kallid Kaladd. Sellel nädalal on sind ootamas üks väga hea uudis. Veenus ei ole enam opositsioonis sinu märgiga ja sind on ees ootamas periood, mis toob su ellu armastust ja harmooniat. Marss ja Merkuur on aga jätkuvalt opositsioonis ja see võib tuua kaasa probleeme ning arusaamatusi töö juures.

Kommentaare ei ole