{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata järele, mida räägib sinu kassi iseloomu kohta spetsiaalne kassihoroskoop

  Foto : unsplash / Jack Brind  Sest horoskoobid toimivad ka...

 

Foto : unsplash / Jack Brind

 Sest horoskoobid toimivad ka kasside puhul!

Oled sa kunagi mõtelnud sellele, kas sinu kassi astroloogiline märk võiks mõjutada tema iseloomu? Huvitav oleks ju teada saada, mida sinu kass võiks näiteks mõtelda ja millised on tegelikult tema vajadused. Nii nagu lapse puhul on ju ka hea teada saada, milline on tema sodiaagimärk ja mida see tema kohta räägib. Aga jäägem siiski oma teemaga seekord oma sõprade kasside juurde. See on lõbusam.

Astroloogia ja kassid: kuidas see toimib? 

Nii nagu meie, inimeste puhul, tuleb arvesse võtta kassi sünnikuupäeva. 

 

Kui su kass on Jäär

Tõenäoliselt on su kass nagu tulekera, keda ei saa pudelisse ka kinni panna. Ja ilmselt toob ta sulle uhkelt hiiri ukse taha. Kingituseks. Ta on tõeline võitleja oma iseloomult. 

 

Kui su kass on Sõnn

Arvatavasti magab su kass hommikust õhtuni ega liiguta lillegi. Ta vallutab alati kõige parema koha diivanil. Ja loomulikult on raske tolmuimejaga tõmmata, kui kass nii armasalt magab. Kui sa aga peaksid jätma oma taldriku lauale, siis on ta ruttu kohal. Ta armastab palju süüa. Ja on laisk. Ning talle meeldib, kui sa teda silitad.  


Kui su kass on Kaksikud

Ta lobiseb kassikeeles hommikust õhtuni ning jutustab sulle kõik oma päevased tegemised. Ta otsib sinu lähedust. Tahab palju mängida. Aga mõnikord ei tunne sa teda üldse ära. Ja ei saa temast aru. 

 

 


Kui su kass on Vähk

Tema vajab palju õrnust, headust ja hoolt. Ta on nii armas ja nurrub kogu aeg su süles. Tema armastab tõesti oma kodu. Kodusoojus on talle kõige tähtsam. Ta leiab alati sooja koha, kuhu end peita. Ta on tõeliselt armas. Ainult, kui keegi teine silitab teda paremini, siis võib ta sind reeta. 

 

Kui su kass on Lõvi

Ta on sama uhke, kui Lõvi, ta tahab, et keegi tema ego kõditaks, isegi, kui ta teeb juba kõik, et olla tähelepanu keskpunktis. Ta võib armastada palju mängida või olla lihtsalt kuninglik kass ja vaadata teisi ülevalt alla. Ja lasta end silitada ainult siis, kui ta ise seda tahab. Ülejäänud ajast ignoreerib ta sind täielikult.

 

Kui su kass on Neitsi

Tõenäoliselt on ta kõige puhtam kass, keda sa kohata võid. Ta peseb end kogu aeg. Ta tahab, et tema söögikauss oleks ka puhas. Ta on tõeline geenius, kes katsub alati leida midagi, millega sind üllatada.

 

Kui su kass on Kaalud

Võib-olla ei saa sa oma kassist alati aru ja võib juhtuda, et mõnikord käitub ta täiesti üllataval moel. Ta võib olla hästi tore ja armas, otsida tähelepanu ning teisel hetkel elada oma elu nagu sind poleks olemaski.  Kusjuures, tema tegeleb alati rohkem sinu külalistega, kui sina ise. 

 

 


Kui su kass on Skorpion

Ilmselt on su kass selline tüüpiline salapärane must kass, kellest õhkub midagi müstilist, mis sind ligi tõmbab ja hirmutab samal ajal. Ta ei mängi kunagi kedagi teist ja jääb alati iseendaks. Ta ei näita sulle alati välja, et sinust hoolib ja võib seejuures ärrituda, kui sa temast piisavalt välja ei tee. Kui sa oled tema vastu hea, siis armastab ta sind rohkem tuhandekordselt vastu. Lisaks sellele võib ta olla armukade. 


Kui su kass on Ambur

Tõenäoliselt on su kass selline kes läheb ja kaob neljaks päevaks, ilmub siis välja rahulikult nagu midagi poleks olnud, samal ajal, kui sa oled kõik tänavad läbi otsinud ja end tühjaks nutnud murest. Ta on kass, kes kõnnib omapead.

 

Kui su kass on Kaljukits

Ta võib olla pealtnäha külm ja vaadata sind oma targa pilguga, õpetades sulle kannatlikkust. Ta võib olla vihane ja halastamatu hiirepüüdja, kasutades selliseid võtteid, mida ainult tema ise tunneb.

 

Kui su kass on Veevalaja

Tõenäoliselt on ta segu vabameelsest kassist, kes kõnnib omapead; sellest, kes armastab mängida ning kes on hästi uudishimulik. Temaga ei tea kunagi, mida oodata, sest ta üllatab sind ikka ja jälle. Ja teeb palju rumalusi.  


Kui su kass on Kalad

Ta on hästi intuitiivne ja tundlik. Tundlik tujumuutuste ja energia suhtes. Ta võib tuua koju harmooniat ja ravida, tänu oma heale energiale. Ta nurrub ja tervendab. Ta oskab ka üksi lõbutseda ning ei karda vett.

 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

 

 

 

 



 

 


Kommentaare ei ole