{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Erika Fletcher

 Armastus

Paaridele : Jupiteri hea asend toob sulle selleks nädalaks põnevaid hetki. Sa oled teiste jaoks puutumatu ega isegi märka pilke, mida teised sulle saadavad. Sa oled juba suhtes ega huvitu teistest.

Vallalistele : Marsi hea aspekt muudab sind veelgi atraktiivsemaks. Sellel nädalal peaks sind saatma edu vastassoo seas. Ükskõik, millises olukorras sa hetkel oma elus ka ei ole, sa vajad rohkem sentimentaalsust ja praegune periood on selleks üsna soodne.


Töö

Katsu natuke rohkem tegeleda oma tööasjadega. Hea õnn naeratab sulle. Kui mingid võimalused peaksid tekkima muutusteks, siis haara neist kinni, nad toovad sulle kasu. Kui sa vajad raha mõne projektiga alustada, siis ilmselt leiad sa vahendid, mida sa vajad.

 

 


Tervis

Sul on raske paigal püsida. Sa ärkad vara, heida hilja magama, tormad kogu päeva nagu orav rattas... Katsu siiski leida aega puhkamiseks, sest sellises rütmis jätkates sa kaua vastu ei pea.


Raha

Päike ise soosib sind ja su rahaasju sellel nädalal. Ta toob sulle kaasa head õnne, edu ja suuremaid võimalusi. Tõenäoliselt võid sa saada suurema summa raha, võib-olla välismaalt.

Kommentaare ei ole