{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Levin

Armastus

Paaridele : Käesolev periood on eriti soodne kõikidele paaridele Sellel nädalal peaks teie vahel olema lähedust ning armastust.

Vallalistele : Üks täiesti ootamatu ja väga meeldiv kohtumine võib sellel nädalal aset leida. Vaata, et see hea võimalus sul käest ära ei libise. 


Töö

Töö juures võib tulla suuremaid läbirääkimisi. See ei too kaasa julgeid ülestunnistusi aga see on oluline etapp. See aitab sul kindlustada oma positsiooni. Sellega võivad kaasneda vajalikud muutused. Peale seda, kui sa oled võrrelnud oma ideid reaalsusega, võid sa hakata neid ellu viima.

 

 


Tervis

Jupiter ja Marss mõjutavad su tervise sektorit sellel nädalal. Üldiselt peaks see tagama sulle hea vastupanuvõime ning samuti hea füüsilise ning vaimse vormi. Võib-olla teevad sulle sellel nädalal muret liigese- ja lihastega seotud probleemid aga see on ka kõik.

 

Raha

Sellel nädalal tegeled sa oma lemmik teemaga ehk siis pead aru, kuidas oma sissetulekuid suurendada. Sul võivad tekkida head ideed, mis aitavad sul muuta oma rahalist seisu paremaks. Kõiki tehinguid saadab hea edu. 



Kommentaare ei ole