{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Bryan Burgos

Armastus

Paaridele : Võib-olla tuleb sul muuta oma arusaamist traditsioonilisest suhtest ning oma isiklikke arvamusi selle suhtes. Merkuur võib tuua suuri muutuseid sinu ellu sellel nädalal. Need muutused on aga ainult positiivset laadi. Need muutused muudavad teie suhet ainult paremaks ning tugevamaks.

Vallalistele : Sellel nädalal on su peas ainult armastus. Sa võid näha ja kohata igal pool ainult armastust. Nii koosolekutel, õhtusöökidel, koosviibimistel. Lähedased sõbrad võivad tutvustada sulle ühte toredat inimest, töö juures võid sa kohtuda ühe ääretult meeldiva inimesega ... Võimalusi on palju.


Töö

Planeetide seis on üsna hea. Sa oled ettevõtlik ning sind saadab hea edu. Sa paned paika oma eesmärgid ning töötad nende kallal metoodiliselt. Sa ei oota, et juhused avaneksid, sa lood ise oma head võimalused. Kui sa nii jätkad, siis ei ole edu ja kuulsus enam kaugel.

 

 


Tervis

Veenus ja Neptuun mõjutavad otseselt sinu tervist sellel nädalal. Sa oled optimistlik ning heas füüsilises vormis. Võib-olla ainus soovitus oleks valvata natuke oma toitumist. Astu aeg-ajalt kaalu peale ja vaata, et sa liiga palju ei söö.


Raha

Hea õnn naeratab sulle rahaasjades. Su sissetulekud võivad kasvada, võib-olla tänu mõnele preemiale või pärandusele. Sa sooritad kasulikke tehinguid ja võid investeerida. Kui sa tahad lotot mängida, siis vaata oma õnnenumbreid.

Kommentaare ei ole