{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto :  unsplash / Jon Flo...

Foto :  unsplash / Jon Flobart

 

 Armastus

Paaridele : Praegu võib kätte jõuda periood, mille ajal Pluuto salakaval tegutsemine võib kaasa tuua palju keerulisi olukordi.  Nagu ikka, need, kelle suhe on tugev, on paremini kindlustatud ning ei pea kartma oma tuleviku pärast. Kõige suuremaks tüliallikaks võivad kujuneda rahaprobleemid.

Vallalistele : Tänu praegusele Kuu seisule peaksid sa olema eriti vastuvõtlik. Ära usu ainult kõike, mida sulle räägitakse, sest sõnad on sageli palju ilusamad, kui tegelikkus.


Töö

Praegune hetk on ideaalne selleks, et ellu viia tööalaseid plaane, mis sul mõttes mõlguvad ning näidata välja ettevõtlikkust. Sa teed vastavaid samme ning täidad oma töökohustusi paremini, kui sinult oodatakse. Kõiki su pingutusi saadab edu ning tasu ei ole enam kaugel.

 

 


Tervis

Mitte midagi tõsist sind ei ohusta, sellepärast ei ole sul vaja karta. Aga võttes arvesse Saturni aspekti, võivad liigestega seotud probleemid endast märku anda ning tekitada kannatusi. Mis puutub Päikesesse ja Neptuuni, siis mõjutavad nad rohkem sinu tuju.


Raha

Sa tead, kuidas oma rahaasju parandada. Sa liidad julguse ettevaatlikkusega. Sa hakkad säästma vajaduse korral, selleks et panna raha kõrvale. Kui vaja, sooritad sa mõne suuremat sorti ostu.

Kommentaare ei ole