{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Joshua Hibbert

Armastus

Paaridele :  Uraani halb aspekt võib avaldada su suhtele halba mõju sellel nädalal. See periood võib tunduda pigem pingeline ja tüütu. Isegi kõige lähedasemad paarid võivad tunda leigust oma tunnetes. Ning see võib muuta omavahelise suhtlemise ainult halvemaks.

Vallalistele : Kui sa tahad muuta oma elu paremaks, pead sa ootama, selle asemel, et suhelda inimestega, kes tegelikult sind väärt ei ole ning sulle alati head ei soovi. Ära suhtle üksinduse pärast ükskõik kellega. Tunne oma väärtust ja siis hakkavad õiged inimesed sinu ellu tulema.

 

Töö

Marss ise annab sulle vahendid, mille abil võita kõik lahingud töö juures ning panna oma tahtmine maksma. Konkurents mõjub sulle küll ärritavalt aga ära anna alla ja ära lase vastastel end rünnata. Planeedid ise toetavad sind.

 

 

 

Tervis

Planeedid mõjutavad sinu tervist pigem positiivselt. Sa oled heas vormis ning tunned end hästi. Teistel võib olla raskusi sinu rütmile järgnemisega. Tegele tervisespordiga.

 

Raha

Sellel nädalal on sul suured võimalused kasumit lõigata. Hea õnn saadab sind rahaasjades. Isegi, kui olukord pole kõige soodsam, võid sa hakata mõtlema reisimise peale. 

Kommentaare ei ole