{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Kristine...

Foto : unsplash / Kristine Cinate

 

 Armastus

Paaridele : Sa tunned praegusel perioodil oma suhtes turvatunde puudumist. Võib-olla ei rahulda su praegune elu sind täielikult ja sa mõtled sellele, et tahaksid midagi muuta. Võib-olla oled sa otsustanud oma suhte lõpetada ja minna mujale vaatama. Mõned teie seast võivad teha sammu selle suunas. Enamik aga ei tee midagi ega otsi ka lahendusi oma probleemidele. Ainult vähesed võtavad kasutusele vastavad meetmed, mis võimaldaksid muuta neil oma suhet paremaks. 

Vallalistele : Kui sa tahad oma ellu armastust, pead sa õppima paremini inimesi tundma ja vahet tegema nendel, kes väärivad sinu armastust ja kes seda ei vääri.

 

Töö

Tähtede seis on praegu väga hea ja soodne ning võib sulle kaasa tuua häid võimalusi seljataguse kindlustamiseks ning karjääri tegemiseks. Võib-olla ootab sind uus ja parem töökoht. 

 

 

 

Tervis

Saturn võib sulle kaasa tuua väsimust. Söö võimalikult tervislikult ning tänu sellele peaksid sa tundma end ruttu paremini. Ära liialda söömisega ning hoidu magusast.

 

Raha

Rahaprobleemid ei valmista sulle praegusel hetkel suuri muresid ilmselt. Katsu siiski leida vahendeid, mis aitaksid sul oma sissetulekuid suurendada isegi, kui raha ei tee õnnelikuks, siis aitab ta kaasa õnne leidmisele ikka mingil määral. 

Kommentaare ei ole