{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Gene Devine Armastus Paaridele : Praegune periood ei ole just kõige parem. Aga ei saa just öelda, et sa ise ei saa midag...

 

Foto : unsplash / Gene Devine

Armastus

Paaridele : Praegune periood ei ole just kõige parem. Aga ei saa just öelda, et sa ise ei saa midagi selle heaks ära teha. Kui sa tahad, siis võid sa isegi palju ära teha, et oma suhet parandada. 

Vallalistele : Võttes arvesse praegust päikese seisu, siis südameasjad ei ole just kõige paremas seisus. See, kes sulle meeldis, on kas liiga diskreetne või lasi lihtsalt jalga jne. Sa pead jälle minema edasi üksi. Ole tugev, varsti kaovad kõik su mured.

 

Töö

Erakordselt head väljavaated. Sul tekib hea võimalus silma paista. Ära lase end mõjutada töökaaslastest, sest mõnigi neist vaatab sinu peale halva pilguga. Võta kõiki oma otsuseid üksi vastu.

 

Tervis

Pluuto mõjutab sinu tervise sektorit ja võib tuua kaasa vererõhuga seotud probleeme. Aga ei midagi tõsist, sul ei ole vaja karta. Üldiselt ei tunne sa väsimust, ärkad vara, heidad hilja magama ja oled üliaktiivne. Sinu tempole on raske järgneda.

 

Raha

Praegune periood on kasulik igasuguste tehingute sooritamiseks. Sa suudad parandada oma rahalist seisu. 

Kommentaare ei ole