{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Vincent Van Zalinge    Armastus Paaridele : Rutiin ja üksluisus on suhte kõige suuremad vaenlased, seega pead sa õppima ka...

Foto : unsplash / Vincent Van Zalinge

 

 Armastus

Paaridele : Rutiin ja üksluisus on suhte kõige suuremad vaenlased, seega pead sa õppima kasutama oma kujutlusvõimet. Vastasel korral võib su suhe läbida üsna delikaatseid hetki.

Vallalistele : Veenus võib muuta sind täiesti uueks inimeseks, sa võid tunda end rahulikumana, enesekindlamana, rõõmsamana. Sa oled lootusrikas ja tead, juba varsti tuleb su ellu õige inimene. 

 

Töö

Tähtede seis on üsna soodne sinu tööasjade jaoks. Sa tead, kuidas toimida taktitundeliselt, tead samuti, kuidas kasutada ära häid tutvusi ning kuidas tegutseda diskreetselt. Sa suudad viia oma eesmärgid ellu ilma suuremate probleemideta. Hoolimata edust, mis sind saadab, katsu hoida jalgu maa peal ja ära ehita liiga suuri õhulosse. Vastasel korral võid sa end tõmmata täiesti ootamatutesse olukordadesse.

 

Tervis

Jupiter ja Merkuur toetavad sind ja see on väga hea. Sa oled heas füüsilises vormis, optimistlik ja kõik läheb hästi. 

 

Raha

Ära kuula oma sõprade nõuandeid, kes võivad soovitada sulle mingeid tehinguid sooritada. Kui nad just ei ole oma ala spetsialistid, siis võib see sulle kaasa tuua suuri rahalisi kaotusi. 

Kommentaare ei ole