{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle toovad 23 - 29. augusti vahel - Palju südamevalu kõikidele Jääradele

  Foto : unsplash / Michel Bosma Sellel nädalal toob Veenus ...

 

Foto : unsplash / Michel Bosma

Sellel nädalal toob Veenus palju südamevalu Jääradele aga mitte ainult, ta ei jäta puudutamata ka neid, kes on sündinud Vähi ja Kaljukitse tähtkujus. 

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Südamevalu

Kallis Jäär. Veenuse opositsioon annab endast tunda. Sellel nädalal võib tulla palju vaidluseid ja erimeelsuseid. Mitmed neist võivad mõtelda tõsiselt oma suhte tuleviku üle. Kolmapäev ja neljapäev toovad natuke suuremat õnne tänu Kuu heale energiale. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Huvitav nädal on tulemas

Kallis Sõnn. Huvitav nädal on sinu jaoks tulemas, eriti tööalastes asjades. Mitmed head võimalused võivad avaneda. Merkuur soosib sind ning toob su teele huvitavaid kohtumisi. Marss lisab sulle enesekindlust. Üks probleem võib iseenesest laheneda. Suuremat õnne toovad sulle reede, laupäev ja pühapäev. Nendel päevadel võid sa saada väga häid uudiseid.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Lükka oma probleemide lahendamine septembrikuusse

Kallid Kaksikud. Nüüd, kus Veenus hakkab sinu heaks tegutsema, muutuvad su armastuse asjad paremaks, kui augusti alguses. Nende suhe, kes on juba koos, muutub veelgi paremaks ning lähedasemaks. Vallalisi on ootamas aga head üllatused. Parem on kõrvale lükata kõik tööprobleemid ning oodata nende lahendamisega septembrini, kui Merkuuri asend on parem.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Keeruline nädal on ees

Kallis Vähk. See nädal tuleb natuke keeruline. Veenuse asend võib põhjustada pingeid sinu ja su kaaslase vahel. Katsu säilitada rahu kolmapäeval ja neljapäeval. Esmaspäev ja teisipäev toovad sulle suuremat õnne ning häid uudiseid töö juurest.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Tunderikas nädal

Kallis Lõvi. Oled sa valmis toredaks nädalaks, mis sind ees ootab? Juba mõni päev tagasi hakkas Veenus sind soosima taas. Vallalised võivad kohata seda õiget inimest, keda nad on kaua oodanud. Suuremat õnne toovad sulle kolmapäev ja neljapäev. Stressi võivad tuua aga reede, laupäev ja pühapäev.

Foto : unsplash / Robert Klank


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Kuu on opositsioonis

Kallis Neitsi. See nädal ei alga just kõige paremini. Esmaspäeval ja teisipäeval võid sa tunda suuremat stressi, väsimust ning närvilisust. Nädalavahetusel tuleb parem. Ka Marss ja Merkuur toovad tulle kaasa häid uudiseid ning võimalusi, millest kinni haarata. Eriti tööalastes asjades.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Elagu armastus!

Kallid Kaalud. Augusti teine pool toob sulle rohkem õnne, kui esimene, eriti armastuse suhtes. Veenus ise on valmis sind armastusega üle külvama. Kui sa aga oled vallaline, siis võid sa just sellel nädalla kohtuda õige inimesega. Praegusel perioodil võivad alata kõige ilusamad suhted. Kolmapäeval ja neljapäeval võid sa tunda suuremat stressi.

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Õhus on pingeid

Kallis Skorpion. Merkuur toob sulle sellel nädalal natuke head õnne kaasa, võib-olla leiab aset mõni hea kohtumine või saad sa häid uudiseid töö juurest. Marss aga muudab sind tugevamaks ning annab sulle energiat. Kuu on aga opositsioonis reedel, laupäeval ja pühapäeval ning võib sulle tuua kaasa pingeid.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Tervenemise tee

Kallis Ambur. Peale natuke keerulist augustikuu algust, muutub olukord nüüd palju paremaks. Head õnne ja armastust toovad sulle kolmapäev ning neljapäev, kui Kuu sulle heatahtlikult naeratab. Probleeme võivad tuua aga esmaspäev ja teisipäev.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Otsi hingerahu

Kallis Kaljukits. Veenus on keeranud sulle selja sellel nädalal. See võib tuua kaasa su eraellu palju pingeid ja lahkhelisid. Sa võid keskenduda rohkem tööasjadele aga katsu säilitada alati rahu ja ole kannatlik. Kolmapäev ja neljapäev toovad sulle stressi. Kuu naeratab sulle ja toob head õnne nädalal lõpus.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Ootamatused on tulemas

Kallis Veevalaja. See nädal toob sulle palju õnne, eriti armastuses. Veenus naeratab sulle ja on valmis muutma su päevad ilusaks ja meeldejäävaks. Kõige paremaks kujunevad kolmapäev ja neljapäev. Reede, laupäev ja pühapäev aga toovad oma osa ootamatusi. Asjad ei lähe võib-olla nii  nagu sa oleksid oodanud aga sulle üllatused ju meeldivad.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Kuu on sinu vastu

Kallid Kalad. Sinu nädal algab väga hästi, Kuu seis toob sulel õnne esmaspäeval ja teisipäeval. Neil päevil saadab sind hea õnn ning sa oled täis energiat. Merkuur ja Marss on opositsioonis, toovad kaasa probleeme ning viivitusi töö juures. Ära muretse, sest sügise saabumisega muutub olukord paremaks.


Kommentaare ei ole