{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millistele sodiaagimärkidele toob juulikuu teine pool kõige rohkem õnne

  Foto : unsplash / Bruno Adam Pool juulikuud on juba läbi. ...

 

Foto : unsplash / Bruno Adam

Pool juulikuud on juba läbi. Ka Vähi aeg ( 21. juuni - 22. juuli) hakkab läbi saama. Me kõik saime osa selle veemärgi tundlikkusest, kes õpetas meid hindama rohkem oma lähedasi. 

Sellel reedel, 23. juulil jõuab Päike tulise Lõvi territooriumile. Lõvi on tulemärk, kellel ei jää puudu julgusest ega vaprusest, ta toob meile vajalikku enesekindlust ja julgust viia oma eesmärgid ja plaanid ellu iga hinna eest. 

Juulikuu teine pool toob kaasa muutuseid kõikide sodiaagimärkide ellu. 

Kõigepealt jõuab armastuse ja ilu planeet Veenus Neitsi märki 22. juulil. 

Igapäevast elu tõotab kiiremaks ja põnevamaks muuta Lõvi aeg, mis algab 23. juulil. 

 

 

24. juulil tõuseb taevasse täiskuu Veevalaja märgis, mis liidab meid rohkem teistega ja toob välja igaühes humaanse külje. 

Kõik sodiaagimärgid lõikavad kasu sellest energia muutusest, meid kõiki on ootamas head uudised. Ent 3 sodiaagimärki saavad suurema õnne osaliseks juulikuu teisel poolel.

Need 3 õnnelikku on Lõvi, Neitsi ja Veevalaja. 


Lõvi

Sinu aeg on kohe-kohe kätte jõudmas. Päike jõuab ametlikult sinu märki sellel reedel, 23. juulil ja sa saad valitsusekepi enda kätte.  Sa oled unistanud sellest hetkest ja seda oodanud kaua. Nüüd võid sa lõpuks ometi sirutada tiivad välja. Sind on ootamas nii palju ilusat. Headest võimalustest ei tule puudust, sa pead lihtsalt neist kinni haarama ja neid targalt ära kasutama. Naudi oma suve, sa oled seda väärt. 

 

 


Neitsi

Armastuse planeet Veenus on jõudmas sinu märki ja toob su ellu palju armastust. Kõik, mida sa soovid, ei ole enam kaugel. Su suuremadki unistused võivad juuli teisel poolel täide minna. Õhus on armastust. Sind saadab hea energia. Järgmised nädalad toovad su ellu palju head õnne. Kaunist suve jätku.


Veevalaja

Sellel nädalal saadavad planeedid sulle väga tugevat energiat. Võib-olla kuuled sa ühte ülestunnistust, võib-olla ootab sind ees jutuajamine, mis muudab su elujärje paremaks. Võib-olla saad sa ootamatult suurema summa raha. Kuidas ka ei ole, järgnevad kaks nädalat toovad sulle palju õnne ja edu kõikides su ettevõtmistes. Laupäeval, 24. juulil, särab täiskuu sinu märgis ja su elus hakkavad aset leidma positiivset laadi muutused. Ilusat suve jätku.


Kommentaare ei ole