{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 5 - 11. juuli vahel

Foto : unsplash / Rose Erkul    Jäära nädalahoroskoop ( ...

Foto : unsplash / Rose Erkul

 

 Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär. Planeet Merkuur soosib sind kuni 11. juulini: kasuta tema positiivset mõju ära selleks, et teha töö juures läbirääkimisi ja küsida palgakõrgendust, sest juba järgmisel nädalal kõik muutub. Veenus aga soosib endiselt sinu suhteelu. Rohkem õnne toovad sulle teisipäev 6. juuli, kolmapäev 7. juuli ja neljapäev 8. juuli. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Praegune periood pole just kõige kergemate killast sinu jaoks, sest kolm planeeti on sinu märgiga opositsioonis: Veenus, Marss ja Jupiter. Töö juures võib õhkkond olla stressirohke ja isegi lähedastega ei lähe asjad nii nagu tavaliselt. Mitu väga tulist jutuajamist ja asjade selgeks klaarimist võib sul sellel nädalal ette tulla. Õnneks pühapäeval 11. juulil tõttab Merkuur sulle appi ja toob sulle järgmiseks nädalaks kaasa paremaid šansse, eriti tööasjades. Hoolimata kõigest toob esmaspäev 5. juuli sulle head õnne kaasa.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) 

Kallid Kaksikud. Merkuur jääb konjunktsiooni sinu märgiga kuni 11. juulini: kasuta seda perioodi ära selleks, et viima oma plaane ellu, eriti töö juures. Sul tuleb palju häid võimalusi sellel nädalal: teisipäeval 6. juuli, kolmapäeval 7. juulil ja neljapäeval 8. juulil. Kuu seis toob siis sulle rohkem õnne. Ja Veenus soosib sinu suhteelu.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli )

Kallis Vähk. 11. juulil jõuab planeet Merkuur sinu astroloogilisse märki. Järgmised nädalad toovad sulle kaasa palju head edu ja õnne kõikides valdkondades. Merkuur muudab paremaks su suhteid teistega, palju ilusaid ja unustamatuid hetki on sind ees ootamas. Samuti ei puudu uued kohtumised ja head võimalused. Reede ja laupäev ( 9 - 10. juuli), toovad sulle rohkem õnne. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi. Sellel nädalal toetavad sind Marss ja Veenus, sellepärast oled sa sellel nädalal eriti heas vormis ja energiat täis. Ning terve nädala jooksul on õhus palju armastust. Eriti unustamatu tuleb pühapäev 11. juuli, kui Kuu ise särab sinu astroloogilises taevas. Esmaspäeval 5. juulil võid sa tunda suuremat stressi. 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Hea uudis sinu jaoks on see, et selle nädala lõpust ehk siis 11. juulist ei seisa planeet Merkuur enam sinu tegemistele vastu ning järgmistel nädalatel hakkab kõik taas hästi minema. Kui viimased nädalad on olnud väsitavad ja stressirohked, siis sa tead nüüd, kelle süü see on. Sellel nädalal aga toovad sulle õnne 3 päeva : esmaspäev 5. juuli, reede 9. juuli ja laupäev 10. juuli.

 

Foto : unsplash / Alex Woods

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) 

Kallid Kaalud. Armastus naeratab sulle sellel nädalal. Ja seda tänu planeet Veenusele, kes saadab sulle ka edaspidi oma positiivset mõju. Romantiline Kuu särab sinu astroloogilises taevas teisipäeval 6. juulil, kolmapäeval 7. juulil ja neljapäeval 8. juulil, tuues sulle rohkem õnne kaasa. Töö juures ole aga ettevaatlikum, sest pühapäeval 11. juulil keerab Merkuur sulle selja ning see võib kaasa tuua takistusi ja viivitusi tööasjades. 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. See nädal tuleb sinu jaoks suhteliselt pingeline. Esmaspäeval 5. juulil tuleb sul taluda Kuu opositsiooni, mis võib kaasa tuua mõningaid probleeme või pingeid töö juures või kodus. Ka Veenuse aspekt pole praegu soodne ja selle tõttu võib kannatada suhe lähedastega. Head õnne toovad sulle aga reede 9. juuli ja laupäev 10. juuli.

 

 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Hea uudis on sind ootamas nädala lõpuks, Merkuur liigub pühapäeval 11. juulil edasi Vähi märki ega ole enam opositsioonis. Sellest päevast alates hakkavad asjad taas liikuma, kaovad probleemid ning takistused, millega sa viimasel ajal oled pidanud tegemist tegema, eriti tööasjades. Kõik su mured kaovad ning elu on jälle ilus. Aga selleks tuleb sul natuke kannatlikkust varuda, eriti palju stressi võivad tuua teisipäev ja kolmapäev.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Sellel nädala lõpus on Merkuur opositsioonis sinu märgiga, alates 11. juulist võib see kaasa tuua viivitusi ja takistusi tööasjades. Aga ära muretse, sest tänu oma kannatlikule meelele ja sihikindlusele saad sa kõikidest probleemidest jagu. Esmaspäev 5. juuli toob sulle rohkem õnne. Reede ja laupäev tulevad aga stressirohked. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. See nädal tuleb üsna stressirohke, eriti suhteelus. Veenus on opositsioonis Marsiga ja see toob kaasa pingeid ning konfliktseid olukordi sinu paarisuhtes ja lähedastega. Ole eriti ettevaatlik pühapäeval 11. juulil, kui ka Kuu on sinu märgiga opositsioonis. Õnneks toovad teisipäev, kolmapäev ja neljapäev sulle head õnne.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) 

Kallid Kalad. Sul ei ole midagi head oodata Merkuurilt, kelle asend pole sinu märgi jaoks soodne kuni pühapäevani aga sellest järgnevatel nädalatel hakkab ta sulle taas head õnne tooma. Head uudised ei ole enam aga kaugel, eriti tööasjades. Sellel nädalal toovad sulle head õnne aga reede 9. juuli ja laupäev 10. juuli. Suuremat stressi võivad tuua aga teisipäev ja neljapäev.



Kommentaare ei ole