{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : Millised märgid viitavad sellele, et on aeg lahkuda? Kust jookseb taluvuse piir?

  Foto : unsplash / Fa Barboza Millised on märgid, mis näita...

 

Foto : unsplash / Fa Barboza

Millised on märgid, mis näitavad, et sa pead lahkuma?

Sa ei saa ega tohigi kõike taluda. Sul peab olema mingi eneseväärikus, mis aitab sul aru saada, kust maalt jookseb piir. Loomulikult tuleb jääda paindlikuks suhtes ja olla järeleandlik aga kindlasti on asju, mida sa ei tohi ega saa aksepteerida. Hirm üksi jäämise ees pole küll mingi vabandus, mille pärast lasta endaga kõike teha. 

Muidugi sõltub kõik iga inimese taluvuse tasemest. Näiteks on neid, kelle jaoks truuduse murdmine ei ole andestatav, teiste jaoks see sõltub asjaoludest jne.

Ja siis tuleb vägivald, nii vaimne, kui füüsiline, mille puhul on tegemist väga tõsise asjaga, sest igasugune vägivald mõjub hävitavalt. Ja vägivald on midagi sellist, mida ei tohi andestada. 

Millised märgid siis viitavad sellele, et sul on aeg lahkuda? Mis hetkel on teine inimene piirid ületanud? 

 

 


1. Ta tahab sind muuta

Kui mõni inimene ei ole võimeline armastama sind sellisena nagu sa oled, siis oled sa juba ette kadunud. Kui ta katsub sind muuta selliseks nagu tema seda tahaks, siis pole te lihtsalt teineteise jaoks loodud. 

2. Sa ei huvita teda

Milline lapsepõlv sul oli? Ta pole sulle kordagi selle kohta küsimusi esitanud. Mis sind huvitab? Sa võid kihtla vedada, et ta seda ei tea (ja teda ei huvita see absoluutselt...). Sa ei huvita teda (või huvitab teda ainult tema enda isiksus). Seega mine minema ja ära raiska enam oma aega. Bye, bye!  

3. Ta varjab sind

Sa ei ole mitte kunagi kohtunud tema sugulaste ega sõpradega... Tõesti või? Alguses oli see muidugi täiesti normaalne. Aga nüüd on juba mitu aastat mööda läinud ja asi on enam, kui kahtlane. Äkki ta elab kaksikelu? Või leiab ta, et sa pole piisavalt hea tema jaoks. 

4. Ta flirdib teistega sinu ees

Muidugi, kui te just ei ole selles punktis eelnevalt kokku leppinud ja ei taha uusi kogemusi mõlemad. Vastasel korral aga sa ei saa leppida sellise asjaga. Kohe kindlasti mitte. 

 

 

5. Ta on vägivaldne

Jookse nii ruttu, kui jalad võtavad ja ära palun jää sellise inimesega. 

6. Ta lõhub su asju

Selleks, et sind ärritada; selleks, et näidata, kes kamandab... Ehk siis panna oma sõna maksma ja enda tahtmist peale suruda. See on väga halb käitumisviis ja parem oleks, kui sa ei jääks sellise inimesega. 

7. Ta sunnib sind midagi tegema

Või siis vastupidi sunnib sind midagi mitte tegema. See on sinu isiklik elu! Mitte kellelgi ei ole õigus sulle öelda, mida sa võid teha ja mida mitte! 

8. Ta on pidevalt su selja taga

Teiste sõnadega: ta on liiga armukade ja ei usalda sind absoluutselt. Tegelikult aga ei usalda ta iseennast. 

9. Ta alandab sind

Seda nüüd sa küll ei tohiks taluda. Tõesti kohe. Inimene, kes ütleb, et ta sind armastab, peaks sind toetama ja mitte poris tallama. Ära luba ennast nii kohelda! 


 

 

 




Kommentaare ei ole