{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Ingo Doerrie   Armastus Paaridele : Merkuur muudab sind idealistlikumaks. Sa pingutad ja näed tõesti vaeva oma suhte nimel...

Foto : unsplash / Ingo Doerrie

 

Armastus

Paaridele : Merkuur muudab sind idealistlikumaks. Sa pingutad ja näed tõesti vaeva oma suhte nimel, et teie vahel valitseks harmoonia ja usaldus ning oled kõigeks valmis. Sellel nädalal võid sa öelda, et elu on tõesti ilus.

Vallalised : Veenus soosib sind praegu ning võib tuua su teele kellegi, keda sa ammu oled oodanud. Ja Marss saadab sulle oma positiivset energiat. Nende kahe toetusel, on sind ees ootamas ilus ja meeldejääv periood elus. 


Töö

Praegune periood soosib eriti intellektuaalset tööd ning teaduslikke uuringuid. 


Tervis

Tänu Uraanile ei tohiks tervisemured sind kimbutada ning sa peaksid olema üsna heas füüsilises vormis. Kui sul peaks tekkima soov kaalu kaotada, siis praegu on selleks kõige parem aeg. 


Raha

Raske on säästa ja kõrvale panna. Ometi oled sa ise ka märganud, et oma rahalise seisu paremaks muutmisel pead sa ise midagi ette võtma. Õnneks aga sellel nädalal võid sa saada ootamatult ühe rahasumma. Kui sa otsustad lotot mängida, siis vaata oma õnnenumbreid.

Kommentaare ei ole