{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahorosokoop

  Foto : unsplash / Aaron Burden Armastus Paaridele...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paaridele : Päikese praegune asend peaks tooma su ellu palju armastust. Suhe sinu ja su kaaslase vahel peaks olema soe ja lähedane. Ainult nendele paaridele, kelle omavahelises suhtes on juba mõrad sees, võib Marsi energia kaasa tuua erimeelsusi ning vaidluseid. 

Vallalistele : Võib täiesti juhtuda, et üks vana sõprus muutub millekski lähedasemaks lähipäevil. Aga ära sa hakka omavahel segi ajama rahaasju ja armastust, sest nii võid sa kaotada mõlemad. 

 

Töö

Kui sa oled viimasel ajal mõtelnud töökoha vahetuse peale, siis praegu on kõige õigem aeg hakata samme selles suunas tegema. Aga enne otsustavate sammude tegemist, tee endale selgeks, et su tulevik oleks kindel.

 

 

Tervis

Tervis on sul väga hea tänu Marsi mõjutusele. Marss ise kaitseb sind ja tänu sellele on su tuju hea ning see avaldab positiivset mõju ka sinu tervisele.

 

Raha

Ära kuluta liiga palju, ükskõik, kui vähe see ka ei maksa, sest ühel hetkel  võivad need väikesed ostud teha suure augu sinu eelarve sisse, mida sa oleksid saanud vältida, kui sa oleksid olnud ettenägelikum.

 

 

Kommentaare ei ole