{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Marissa Rodriguez

Armastus

Paaridele : Veenuse harmooniline aspekt soodustab head kodust õhkkonda. Aga katsu sellegipoolest natuke rohkem hoida oma keelt hammaste taga, et mitte öelda asju, mis võivad olla solvavad või haiget tegevad, sest teinekord piisab ühest sädemest, mis süütab põlema terve metsa. 

Vallalistele : Planeetide seis muudab sind atraktiivsemaks ning tagab sulle hea tuju. Kuna sa oled vallaline, siis hea õnn aitab sul ruttu leida selle õige inimese, keda sa otsid. 


Töö

Sa oled viimasel ajal üsna edukas olnud aga nüüd tuleb sisse väike paus. Sellel nädalal võib sul tööasjades takistusi ja viivitusi ette tulla, sa pead kõvasti pingutama, et neist üle saada. Ära kaota julgust.

 

 


Tervis

Üldiselt oled sa hea tervise juures. Ainult need, kellel on vereringega probleeme, peaksid natuke rohkem oma tervisele tähelepanu pöörama ja piirama soola tarbimist lauas. Kui sa tegeled tervisespordiga, ära unusta eelnevalt soojendust teha, vastasel korral võid sa oma liigestele liiga teha. 


Raha

Kas sa tead, mis on hea õnn? Kuidas ka ei ole, sellel nädalal saadab just sind rahaasjades hea õnn. Paar väga head üllatust on sinu poole tulemas.

Kommentaare ei ole