{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Angelo Pantazis  Armastus Paaridele :...

Foto : unsplash / Angelo Pantazis


 Armastus

Paaridele : Kui sa elad paarisuhtes, siis tuleb sul sellel nädalal ilmselt sellel nädalal sõnavahetust oma partneriga tema sugulaste suhtes, sest on neid, kes sekkuvad liiga palju teie eraellu. Katsu jääda võimalikult taktitundeliseks ja diplomaatiliseks, samas aga ära lase end ümber sõrme keerata.

Vallalistele : Mis puutub armastusest, siis praegu on planeetide seis üsna soodne ja paljutõotav. Aga sinu enda käitumine jätab soovida: sa ei tea ise ka, mida sa õieti tahad.  

 

 


Töö

Päike on sinu astroloogilises taevas soodsas asendis ning mõjutab seeläbi sinu motivatsiooni ja pealehakkamist. Sa oled väga heas vormis ja saad häid tulemusi. Lisaks sellele tõmbad sa endale heas mõttes teiste tähelepanu.


Tervis

Ära unusta, et veel on tervistav mõju. Käi palju ujumas, see aitab sul ainevahetust kiirendada ning olla paremas vormis. Samuti on soovitav lubada endale nädalavahetus spaas. 


Raha

Sinu rahaasjad paranevad vaikselt ja hea õnn naeratab sulle. Sa võid sel nädalal sooritada väga häid ja kasulikke tehinguid. Kõik kinnisvaraga seotud tehingud on praegu soositud.

Kommentaare ei ole