{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Connor Fisher    Armastus Paaridele : Tänu armastuse planeedi Veenuse visiidile, ei tohiks su suhe olla sellel nädalal lii...

Foto : unsplash / Connor Fisher

 

 Armastus

Paaridele : Tänu armastuse planeedi Veenuse visiidile, ei tohiks su suhe olla sellel nädalal liiga üksluine ja igav. Kõik need, kelle suhe on hea, tunnevad suuremat lähedust ja soovi koos olla. Teised aga, kelle suhtes esineb probleeme, võivad katsuda oma suhet parandada, praegu on selleks kõige parem aeg.  

Vallalistele : Sa otsid tõsist ja kestvat suhet. Flirt ning üheöösuhted ei köida sind enam ega paku huvi. Pealiskaudsed tunded on muutnud sind natuke kibestunuks.


Töö

Suhted töökaaslastega on natuke pingelised. Võib-olla on õhus natuke kadedust. Katsu see periood välja kannatada ja ära midagi omalt poolt juurde lisa, see on parim võimalus, kuidas end kaitsta, oodates, et torm möödub.


Tervis

Pööra rohkem tähelepanu oma tervisele, praegusel perioodil on su õrnad kohad maks ja hingamiselundid. Kõik sõltub muidugi sinu vanusest ja eluviisist. Seega ära toidulauas liialda ning viibi palju värskes õhus. Lase oma kehal puhata. 


Raha

Tee oma rahaasjades kord enne, kui sa saad mõne halva üllatuse osaliseks. Maksa ära kõik arved ning ära kuluta rohkem, kui vaja.


Kommentaare ei ole