{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas flirtimine on petmine või ei ?

  Foto : unsplash / Thomas AE Kas sinu jaoks on flirtmine sa...

 

Foto : unsplash / Thomas AE

Kas sinu jaoks on flirtmine sama, mis petmine? Kui sinu kaaslane flirdib kellegi teisega, kuidas sa seda võtad? Ja millisest hetkest algab päris petmine sinu jaoks? 

Tegelikult on nii, et kõik sõltub teie enda suhtest. Vähemalt kinnitab suhteekspert ja mitme raamatu autor Jess MacCann, et flirtmine ei ole petmine. Tema jaoks algab petmine sellest hetkest, kui flirt muutub intiimsemaks, emotsionaalsemaks ja füüsilisemaks. Iga paar otsustab ise, kas flirt on petmine või ei ole seda. Ja iga suhe seab ise omad piirid, mis neile on vastuvõetav ja mis mitte. 

 

 

Ja kõik oleneb inimese enda kavatsusest. On inimesi, kes armastavad palju suhelda ja on hästi seltskondlikud, neil tekivad lähedased suhted ruttu kõikide teistega ja nende käitumist võiks pidada flirtmiseks aga ilma, et neil oleks mingi tõsisem kavatsus. Kui su kaaslane aga meelega katsub kellelegi külge lüüa ja tal on mingi tagamõte, siis on see juba teine asi.  

Flirtimine ei ole sõna otseses mõttes petmine aga sa pead sellega arvestama, et see võib su kaaslasele haiget teha. Sest näidates välja oma huvi kellegi teise vastu, võib su kaaslane seda pidada austuse puudumiseks enda isiku vastu. 

Mõnede paaride puhul aitab teistega flirtimine muuta omavahelist suhet just paremaks. Iga suhe on erinev. Kõikidel on erinevad arusaamised.

Samuti tuleb arvesse võtta asjaolu, et kui sa flirdid kellegagi ja ei taha, et see välja tuleb ehk siis et su kaaslane sellest teada saab, siis tõenäoliselt on tegemist petmisega, mitte flirdiga. 

 

 

Mida teha, kui su kaaslane flirdib, sulle aga see ei meeldi? 

Teie ise määrate oma suhtes selle, mis on lubatud ja mis mitte. Kui sulle ei meeldi, et su kaaslane flirdib, siis räägi temaga sellest. Kui ta sind aga ei kuula ja tahab ka edasi flirtida teistega, siis on teie suhtes aga mõni tõsisem probleem. 

Paljude jaoks on flirtimine võimalus teada saada, kas nad ikka veel on atraktiivsed ja kas vastassoo esindajad neid ka märkavad. Nad kasutavad flirtimist testimiseks ilma, et neil oleks tõsisemaid kavatsusi.  

Tegelikult on aga nii, et kui sa ei flirdiks oma kaaslase kohalolekul, siis ära tee seda ka tema selja taga. 

Ning lõpetuseks, kui flirtimine ei valmista probleemi paarisuhtes ning ei tee teisele haiget, siis ei ole see ka petmine.


Kommentaare ei ole