{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Marian Florinel Condruz    Armastus Paaridele :  Võttes arvesse praegust Kuu seisu, võid sa tunda suuremat soovi üksiolemi...

Foto : unsplash / Marian Florinel Condruz

 

 Armastus

Paaridele :  Võttes arvesse praegust Kuu seisu, võid sa tunda suuremat soovi üksiolemise järele ning hoiduda igasugusest dialoogist ning suhtlemisest eemale. Aga just see hoiak võibki sinu suhtele halvasti mõjuda. Katsu end käsile võtta ja rahulikult ning siiralt rääkida oma kaaslasega sellest, mis sul südamel on. See võib muuta teie suhet paremaks ja avameelsemaks. 

Vallalised : Sa ei taha enam olla lihtsalt tagasihoidlik ja oled otsustanud kõik teha, et silma paista. Selles pole iseenesest midagi halba, kui su plaan läbi läheb. Sind võib saata isegi hea edu.

 

Töö

Töö juures eelista kvaliteedi kvantiteedi asemel. Ära torma ega kiirusta liiga palju, kindlusta endale tagala, vastasel korral jäävad sul mõned väga head võimalused kahe silma vahele.

 

Tervis

Üldiselt oled sa heas füüsilises vormis. Aga ära pinguta üle ja katsu rohkem magada. 

 

Raha

Planeetide seis on praegu eriti soodne sinu rahaasjade suhtes. Kasuta seda head õnne ära ja ole valmis kinni haarama headest võimalustest. 

Kommentaare ei ole