{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Tracey Behrakis Armastus Paaridele : Mõned suhteprobleemid võivad sellel nädalal tekkida. Ja seda tänu erimeelsustele, m...

 

Foto : unsplash / Tracey Behrakis

Armastus

Paaridele : Mõned suhteprobleemid võivad sellel nädalal tekkida. Ja seda tänu erimeelsustele, mis võivad tekkida seoses ühise raha kasutamise või tööga. Õnneks ei too see kaasa aga väga tõsiseid tagajärgi.

Vallalistele : Sa võtad praegusel hetkel kõike liiga kergelt. Kõik läheks paremini, kui sa ei unustaks, et alati ei saa ainult võtta, vaid tuleb ka anda.

 

Töö

Oma töö juures saad sa sellel nädalal kõik, mida tahad. Sa võid julgelt rääkida palga- või ametikoha kõrgendusest. Kui sa tahaksid paremat töökohta leida, siis praegu on selleks kõige parem aeg. Tähed toetavad sind.

 

Tervis

Sa pead olema ettevaatlikum, sest tähtede praegune seis võib kaasa tuua suuremat väsimust. Puhka rohkem ja ära pinguta üle.

 

Raha

Ka raha seoses võib sellel nädalal probleeme ette tulla. Väldi liiga suuri rahalisi tehinguid sellel nädalal, sest saadud nõuanded ei pruugi olla targad ning sa võid palju kaotada. 

Kommentaare ei ole