{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Raimond Klavins

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal teed sa kõik, et meeldida ja flirtida. Isegi oma partneriga. Aga mitte ainult. Mõned teie seast võivad tunda suuremat kiusatust minna mujale vaatama. Mõned jällegi võivad olla huvitatud palju noorematest isikutest. Kolmandad jällegi eelistavad investeerida oma suhte paremaks muutmisesse ning teevad läbi tõelise noorenduskuuri.

 

Vallalised : Sa oled sellel nädalal eriti sentimentaalne ja paned armastuse oma elus esikohale. Tänu Kuu positiivsele energiale, tunned sa ennast hästi. Kui sa oled hingesõbra otsingutel, siis sellel nädalal võivad teie teed ristuda.

 

Töö

Oma töö juures, oled sa palju rahulikum ja enesekindlam, kui tavaliselt. See kõik garanteerib sulle ülemuste soosingu ning töökaaslaste sümpaatia.

 

 


Tervis

Mis puutub sinu tervisesse, siis tänu Jupiterile läheb su tervis aina paremaks. Aga ära muutu liiga eufooriliseks. Sest sa võid kergesti laskude igasugustesse liialdustesse.


Raha

Mis puutub rahaasju, siis praegune planeetide seis tagab sulle hea õnne ja kaitse materiaalsetes asjades. Ära hakka tegelema ainult spekulatsioonidega ning ära mängu õnnega. Kõik peaks siiski minema väga hästi ja võib juhtuda, et sind on ootamas mõni ootamatu pärandus, mis aitab sul su plaane ellu viia.

Kommentaare ei ole