{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Raimond ...

Foto : unsplash / Raimond Klavins

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal on õhus palju armastust ja üksmeelt. Teie vahel on taas lähedust ja soovi koos olla. Kõik läheb väga hästi.

Vallalistele : Valmista oma vaim ette suurteks muutusteks, mis sind ees ootaams on. Üks väga oluline kohtumine võib sellel nädalal aset leida. Ja sa võid avastada, et just see inimene on see, kellega sa tahad veeta kogu oma ülejäänud elu ning kes ainukesena on võimeline sind õnnelikuks tegema.

 

Töö

Sa oled täis teotahetenergiat ning sul ei tule puudu headest ideedest. Sul on kõik trumbid seega käes, mille abil veenda kogu maailma selles, et sina oled parim omas valdkonnas.

 

 

 

Tervis

Võib juhtuda, et just sellel nädalal teed sa oma elus suuri muutuseid. Võib-olla tekib sul soov võtta end käsile ja parandada oma füüsilist vormi. Võib-olla tahad sa välja näha noorem ja ilusam ning hakkad selles suunas oma samme seadma. Marss ise mõjutab sind neid muutuseid sisse seadma ning pöörama rohkem tähelepanu oma välimusele.

 

Raha

Võib juhtuda, et sellel nädalal ootab sind ees mingi ootamatu kulutus, mis võib olla seoses mõne aparaadi rikki minemisega ning sul tuleb kiiremas korras see välja vahetada. 

Kommentaare ei ole