{ads}

HIDE

Viimased

latest

Augustikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Polina Rytova  Augustikuu esimesel poole...

 

Foto : unsplash / Polina Rytova

 Augustikuu esimesel poolel soosib armastuse planeet kõiki Maamärke ning liigub seejärel edasi Kaalude märki. 


Jäära augustikuu horoskoop ( 21. märts - 20. aprill) 

Kallis Jäär. Augustis võib kodune õhkkond olla üsna pingeline, eriti keeruliseks võib osutuda suhe elukaaslasega, kuna kuu teisel poolel on Veenus opositsioonis. 16. augustist alates võib Veenus tuua kaasa probleeme ja lahkhelisid sinu ja su lähedaste vahel. Mõned paarid võivad küsimärgi alla seada ühise tuleviku. Kõik läheb aga väga hästi töö juures, Merkuur ise soosib sind kuu esimesel poolel ja õnne toov Jupiter aitab sul su eesmärke ellu viia. 

 

Sõnni augustikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai) 

Kallis Sõnn. Kuu esimesel poolel toob Veenus su ellu kaasa armastust ja romantikat. Vallalisi on ees ootamas toredad kohtumised. Töö juures pead sa aga endale seljatagust kindlustama, eriti kuu esimesel poolel, sest Merkuur võib põhjustada lahkhelisid ja arusaamatusi sinu ja su töökaaslaste vahel. 11. augustist need probleemid õnneks lahenevad ning mõned head võimalused võivad tekkida. Marss annab sulle enesekindlust ning julgust, mille abil oma plaanid ellu viia. 


Kaksikute augustikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Augustikuu ei alga sinu jaoks just kõige paremate väljavaadetega, eriti armastuse seisukohalt. Veenuse aspekt võib põhjustada vaidlusi ja tülitsemist sinu ja su partneri vahel. Peale 16. augustit peaksid need probleemid aga lahenema ning te leiate taas üles ühise meele. Mis puutub tööasjadesse, siis kuu esimene pool tuleb parem, kui teine. Sest augusti teisel poolel võib Merkuuri tõttu ette tulla viivitusi ning takistusi. Kui sa ootad sellel perioodil mingeid vastuseid, siis võib-olla jõuavad need vastused kohale alles septembris.

 

 


Vähi augustikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. Augusti alguses soosib sind Veenus, tuues su ellu romantikat. Ta kaitseb su suhet kuni 16. augustini. Peale seda kuupäeva võib õhk kodus muutuda natuke pingelisemaks. Kui sa oled end hiljuti sidunud kellegagi, siis võib see suhe sellel perioodil tuua sulle kaasa südamevalu ja pettumust. Mis puutub tööasjadesse, siis kuu teisel poolel saad sa häid uudiseid. Marss ise varustab sind sellel kuul hea energiaga.

 

Foto : unsplash / Melissa Askew

 

 

Lõvi augustikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august) 

Kallis Lõvi. Kuni 11. augustini on Merkuur konjunktsioonis sinu märgiga ning aitab sul su plaane ning eesmärke ellu viia. Saturn on ikka veel opositsioonis aga tegelikult toob ta sulle peatselt kaasa suuri muutuseid. August tuleb üsna sensatsiooniline, sest alates 16. augustist hakkab armastuse planeet Veenus ise sind soosima ning toob su ellu palju armastust.

 

Neitsi augustikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Sinu jaoks tuleb august armastuse tähe all. Vähemat kuu esimene pool. Sa võid olla kindel, et romantiline Veenus ise sind kaitseb. Veenus toob sulle kaasa head õnne armastuses. Sind on ees ootamas palju unustamatuid hetki. 11. augustist on ka Merkuur konjunktsioonis ning toob sulle kaasa palju häid uudiseid töö juurest. Marss, kes jõuab samuti sinu märki, tagab sulle vajalikku energiat terveks augustikuuks. 

 

Kaalude augustikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. August toob sulle väga palju õnne! Alates 16. augustist on Veenus sinu märgiga konjunktsioonis. Kuu teine pool on seega täis armastust. Sind on ees ootamas unustamatud hetked ja suur armastus. Ka töö juurest saad sa häid uudiseid, sest Merkuur ja Jupiter aitavad sul ühe väga tähtsa projekti ellu viia.

 

Skorpioni augustikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november) 

Kallis Skorpion. Juulikuu väsimus võib anda endast alles augustis tunda, eriti töö juures. Kuni 11. augustini ei ole Jupiteri asend sinu jaoks soodne, ka Merkuur keerab sulle omakorda selja. See võib kaasa tuua viivitusi ning takistusi tööalastes asjades. Asjad hakkavad paremini sujuma kuu teisel poolel. Marss saadab sulle palju energiat. Mis puutub armastusse, siis on kuu esimene poole palju soodsam, kui teine poole. 

 

 

 

Amburi augustikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Veenuse asend ei ole sinu jaoks kuu esimesel poolel just kõige soodsam. Kuu teine pool tuleb armastuse jaoks palju parem, kui esimene. Mis puutub tööasjadesse, siis vastupidi, augusti esimene pool toob sulle kaasa head õnne, siis on Merkuur sinuga ja toetab sind su ettevõtmistes. Ta toob sulle kaasa ka palju häid võimalusi ning kohtumisi inimestega, kes võivad tööalastes asjades sulle kasulikuks osutuda. Ainult Marsi aspekt pole kogu augustikuu jooksul sinu jaoks soodne ja selle tõttu võid sa kannatada väsimuse all. 

 

Kaljukitse augustikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. August tuleb sinu jaoks väga hea. Terve kuu jooksul soosib Merkuur sind ning aitab sul ellu viia oma projekte. Armastuse asjades naeratab hea õnn sulle kuu esimesel poolel, kui Veenus sind soosib. 16. augustist alates aga võivad su suhted lähedastega muutuda natuke pingelisemaks. Marss toob sulle vajalikku energiat.

 

Foto : unsplash / Evi Radaucher

 

 

Veevalaja augustikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Juulikuu ei olnud sinu jaoks kerge, august aitab sul natuke rohkem puhata ning leida tagasi hingerahu. Merkuur jääb opositsiooni kuni 11. augustini. Peale seda kuupäeva, peaksid lahenema kõik tööalased probleemid ning sa võid hakata uue hooga tööle. Mis puutub armastusse, siis kõik hakkab taas hästi minema alates 16. augustist. 

 

Kalade augustikuu horoskoop ( 20. veebruar - 20. märts) 

Kallid Kalad. Augustis ei lähe kõik sinu ootuste kohalselt. Sa pead hakkama saama Veenuse, Marsi ja Merkuuri opositsiooniga. Marss on opositsioonis terve augustikuu ning selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust. Merkuur jääb opositsiooni 11. augustis ning see võib kaasa tuua probleeme ning takistusi töö juures. Veenus on opositsioonis kuni 16. augustini. Peale seda kuupäeva peaksid probleemid sinu ja su kaaslase vahelt kaduma.





Kommentaare ei ole