{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 kõige ekstravagantsemat sodiaagimärki

Foto : unsplash / Possessed photography   Paljud aimavad ilm...

Foto : unsplash / Possessed photography

 

Paljud aimavad ilmselt juba, kellest jutt käib. Tegemist on sodiaagimärkidega, kes paistavad silma oma originaalsuse poolest ja inspireerivad teisi. 

Tegemist on sodiaagimärkidega, kes armastavad silma paista oma riietuse või käitumise poolest, nad lihtsalt ei oska elada nii nagu kõik teised. Nende eluviis lihtsalt on selline, mis tekitab teistes kadedust, eriti tagasihoidlikemates tähemärkides. Vaata, millistest sodiaagimärkidest jutt käib! 


Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni) 

Ära lase end ära petta, oma rahuliku olemise taga on tal palju üllatusi varjul. Ainult oma sõprade vahel näitab ta end sellisena nagu ta on tegelikult. Ta on tegelikult ääretult lõbus ja tore inimene, kellega koos ei hakka kunagi igav. Ta võib tulla külla ning tuua kaasa külakostiks näiteks röstitud ritsikaid. Sa ei tea kunagi, millega ta sind järgmisena üllatab. 

Ta leiab, et elus on niigi palju probleeme ja ei viitsi muretseda pisiasjade pärast. Ta tahab tunda end vabana ja ei häbene millegi pärast. Ta on valmis kõigeks. Tal on väga hea huumorimeel ehkki see võib tihti muutuda, vastavalt tema hetke tujule. 

 

 


Ambur ( 23. november - 21. detsember) 

Amburile meeldib olla tähelepanu keskmes ja vestluste keskpunktis. Kui see nii ei ole, tunneb ta nagu oleks teised tema olemasolu unustanud. Ta kasutab oma optimistlikku meelt ära selleks, et külvata ümberringi rõõmu. Ta tahab, et teised temast räägiksid. Ta vajab sõpru enda ümber. Ta on julge ja oskab teisi alati üllatada. Amburid usuvad paremasse tulevikku ega lase mitte kellegi negatiivsusel end heidutada. 

Ometi, just tänu oma julgele sõnavarale ja söakale isiksusele võib ta mõjuda teinekord natuke liiga ülepaisutatuna. Ta tahab alati olla esiplaanil ja kaotab sellega natukene oma loomulikku võlu. Mis selle vastu aitaks? Kui ta oleks natuke loomulikum, sest ta on juba ise väga rõõmsameelne ja ei pea midagi juurde lisama. 

 

 


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Veevalaja on samuti kõige ekstravagantsem sodiaagimärk. Sest talle meeldib teiste tähelepanu püüda. Iga päev on tema jaoks uus võimalus silma paista, eriti tänu oma rõivastusele, mida ta hoolikalt valib. teda ei huvita teiste arvamus, kui ta tahab kanda midagi täiesti erilist, mida keegi teine selga ei paneks. Kui tema ise tunneb end hästi selles, siis on kõik korras. 

Ta on nii ehe, et ta ei karda öelda seda, mida ta mõtleb, isegi, kui mõnikord teised aru ei saa sellest, mida ta öelda tahab. Ta ei karda olla naeruväärne. Ta on vabameelne ja julge. Ta murrab reegleid. Ta ei karda minna liiale. Ta ei karda teisi provotseerida.

Kommentaare ei ole