{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 28. juuni - 4. juuli vahel

Foto : unsplash / Anne Nygard     Jäära nädalahoroskoop - 21...

Foto : unsplash / Anne Nygard

 

 Jäära nädalahoroskoop - 21. märts - 20. aprill) - Sodiaagi staar

Kallis Jäär. Taevas on sinu vastu eriti armuline sellel nädalal. Planeet Veenus on Lõvi märgis ja sellepärast ei tohiks sul armastusest sellel nädalal puudust tulla. Lisaks sellele saadab sind edu ka töö juures tänu Merkuurile, kes on liitnud oma jõu Marsiga ja toob sulle palju head õnne. Sa oled heas vormis. Suurt õnne ja häid uudiseid saad sa neljapäeval, reedel ja laupäeval ning seda igas valdkonnas. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Tõusud ja mõõnad

Kallis Sõnn. Väsimus ja stress võivad tulla sind sellel nädalal kimbutama, sest Marsi asend pole sinu märgi jaoks soodne praegusel hetke. Lisaks sellele võib Veenus tekitada pingeid lähedastega, eriti nendele, kes on paarisuhtes. Pühapäev, 4. juuli, toob sulle aga head õnne ning rahu hinge, viies minema kõik erimeelsused. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni ) - Tähed liidavad oma jõud, et sind toetada

Kallid Kaksikud. Sind saadab küll hea õnn. See nädal tuleb eriti paljutõotav tänu Merkuuri konjunktsioonile ning Veenuse heale asendile. Terve nädala on su huultel naeratus. Kasuta seda head perioodi ära ja tee suuri plaane. Kuu seis on sulle eriti soodne esmaspäeval 28. juunil, neljapäeval 1. juulil, reedel 2. juulil ja kolmapäeval 3. juulil. 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Armastus toob õnne

Kallis Vähk. Isegi, kui Veenus su märgist lahkus, siis saad sa ikka veel tema heast energiast kasu ja näed elu läbi roosade prillide. Kõik paarisuhtes olevad Vähid alustavad ilmselt sellel nädalal suuremate ühiste plaanidega, mis nende suhet veelgi paremaks muudavad. Teisipäev 29. juuni ja kolmapäev 30. juuni toovad sulle eriti suurt õnne tänu Kuu soodsale seisule. Ära pinguta üle neljapäeval ja laupäeval, sest sa võid tunda suuremat väsimust.

 

Foto : unsplash / Harald Arlander

 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Sa võid tänada Veenust ja Marssi

Kallis Lõvi. Juunikuu lõpp tuleb sinu jaoks natuke keerulisem tänu Kuu seisule. Nimelt võib see kaasa tuua ootamatuid probleeme ja takitusi. Katsu säilitada rahu. Aga ära muretse liialt, sest tänu Veenusele ja Marsile suudad sa oma probleemid ruttu lahendada. Armastus naeratab sulle nädala lõpus juba neljapäevast alates. Seega juulikuu algab vähemalt sinu jaoks hästi. 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Nädalalõpp tuleb ilus

Kallis Neitsi. Tööasjades võib sellel nädalal ette tulla takistusi tänu Merkuurile, kelle asend praegu sinu jaoks soodne ei ole ning kes võib kaasa tuua oma osa takistusi ja viivitusi sinu plaanides ja tegemistes. Kolmapäeval ja neljapäeval võid sa tunda suuremat närvilisust tänu Kuu seisule. Aga ära heida meelt, sest pühapäev 4. juuli toob sulle suuremat õnne ja sa võid lõpuks ometi rahulikult hingata. 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober ) - Armastus annab tiivad

Kallid Kaalud. Hea uudis algavaks nädalaks: Veenus on tagasi ja kaitseb su eraelu. Kõikide nende jaoks, kes paarisuhtes on, on see väga hea uudis, sest see pühib minema kõik pinged ja erimeelsused sinu ja su partneri vahelt, mis viimastel nädalatel õhus on olnud. Nädala algusest saadik on õhus palju armastust ja romantikat. Neljapäeva ja laupäeva vahel võid sa aga tunda suuremat väsimust ja olla halvas tujus. Tegele nendel päevadel ainult selliste asjadega, mida sul teha meeldib.

 

 

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Ole kannatlik

Kallis Skorpion. Sellel nädalal pead sa varuma palju kannatlikkust, sest Veenus võib tuua su teele palju takistusi, mis võivad tekitada pingeid su eraelus ning suhetes partneriga. Ära reageeri liiga tuliselt ja mõtlematult, eriti pühapäeval 4. juulil. Nädalavahetusel katsu rohkem iseenda eest hoolitseda. Hea uudis aga on see, et teisipäeval ja kolmapäeval toob Kuu sulle õnne ning tõenäoliselt teed sa neil päevil uusi ja häid tutvusi.

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Usalda end rohkem 

Kallis Ambur. Merkuur on ka sellel nädalal sinu märgiga opositsioonis ja see võib tuua kaasa viivitusi sinu projektidesse, eriti tööasjades. Ära heida meelt, sest tänu Jupiteri toetusele saad sa töö juurest enne aasta lõppu teenitud tasu. Lisaks sellele saadab sind armastuses hea õnn esmaspäeval, neljapäeval ja reedel. Teisipäeval ja kolmapäeval võid sa tunda suuremat väsimust.

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22.detsember - 20. jaanuar) - Õhus on armastust

Kallis Kaljukits. Sa  leiad lõpuks ometi oma energia tagasi. Veenus ei ole enam sinu märgiga opositsioonis. Need Kaljukitsed, kes on paarisuhtes, vabanevad lõpuks ometi pingetest ja probleemidest, mis viimastel nädalatel nende suhet rikkusid. Vallalised Kaljukitsed võivad kohtuda just sellel nädalal kellegiga, keda nad ammu on oodanud. Suuremat õnne toovad sulle teisipäev ja kolmapäev. Neljapäeval ja reedel võid sa tunda aga väsimust ja stressi. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Suur pööre

Kallis Veevalaja. See nädal tuleb üsna pingeline tänu Veenuse opositsioonile. Kui sa oled paarisuhtes, siis tõenäoliselt tuleb sellel nädalal ette palju suhete klaarimist. Kui te olete oma probleemid aga lahendanud, siis on su suhe aga tugevam, kui ennem. Ka Marss toob sulle väsimust ja stressi lisaks. Katsu rohkem puhata. Esmaspäev toob sulle aga head õnne tänu Kuu seisule. 


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Armastus õitseb

Kallid Kalad. Kuu on sinu märgiga konjunktsioonis teisipäeval ja kolmapäeval ning see toob sulle head õnne kõikides valdkondades. Juunikuu lõpp tuleb väga ilus. Ainult Merkuuri asend pole nii soodne nagu peaks ja võib tuua kaasa arusaamatusi sinu ja su lähedaste vahel. Aga ära muretse, sest pühapäeval, 4. juulil, on õhus palju armastust.



Kommentaare ei ole