{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Elisa ...

Foto : unsplash / Elisa

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal oleks hea, kui te leiaksite aega omavahel tõsiselt rääkida. Tee seda võimalikult diplomaatiliselt ja rahulikult, vastasel korral võib see tekitada liiga palju pingeid. Peale seda aga muutub teie suhe palju paremaks. 

Vallalised : Ära tee liiga kiireid järeldusi selle inimese suhtes, keda sa hiljuti kohtasid. Lase ajal näidata selle inimese tõelist palet ja kavatsusi. Kuidas ka ei ole, ära usalda liiga palju tema sõnu ja lubadusi, vaata tema tegusid. Mis puutub sinusse endasse, siis on sul vaja aega selleks, et täpselt teada saada, mida sa teiselt inimeselt ootad ja selleks on vaja samuti aega. Seega ära kiirusta, kui sa tahad üles ehitada kestvat ja tõsist suhet.

 

Töö

Töö juures pinguta kahekordselt sellel nädalal. Marss ise toetab sind ja sellepärast võid sa tunda end paiguti kõikvõimsana.  Kasuta ära kõik head võimalused ning ära hoia oma pingutusi kokku. Sellel nädalal on sul vabad käed ning kõik, mis vaja selleks, et kiiresti edu saavutada ning silma paista. Lahenda ka lõplikult ära mõned probleemid, mis sul viimasel ajal on töökaaslaste või koostööpartneritega olnud.

 

 


Tervis

Võib-olla mõned väikesed hingamisprobleemid kimbutavad sind sellel nädalal aga ei midagi tõsist. Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures.


Raha

Sul on soov parandada ruttu oma rahalist olukorda. Aga tähtede seis ei ole praegu selleks kõige parem. Ära koorma end uute laenudega. Rahuldu pigem sellega, mis sul on ja katsu välja töötada uusi lahendusi, mis aitavad sul oma sissetulekut suurendada.

Kommentaare ei ole