{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Elisa ...

Foto : unsplash / Elisa

 

 Armastus

Paaridele : Sa näed tõesti vaeva ja pingutad selleks, et muuta oma suhet partneriga lähedasemaks ja tugevamaks. Aga tuleb ka hetki, kui sina väsid, sest igapäevase eluga kaasnevad kohustused, rutiin ja harjumused koormavad su õlgu. Julgust!

Vallalised : Sa leiad end täiesti klassikalise dilemma eest ehk siis sa ise ka ei tea, mida sa täpselt tahad. Pea ja süda, mõistus ja tunded: valiku tegemine pole sugugi nii kerge nagu pealtnäha paistab. Ainus nõuanne, mis me võime sulle anda, on küsida targemate inimeste nõu, kes sind paremini tunnevad. 


Töö

Sul tuleb lahendada üks ootamatu probleem töö juures sellel nädalal. Mine vooluga kaasa ning hoia silmad lahti. Juba varsti avaneb võimalus liikuda oma unistuste suunas ning panna oma sõna maksma.

 

 


Tervis

Praegu pole just kõige kergem aeg. Ühelt poolt tänu Marsi seisule ei tohiks sul energiast puudu tulla. Teiselt poolt aga Saturn võib sulle tuua kaasa masendushoogusid ning musti mõtteid. Katsu leida kuldne kesktee.


Raha

Ole ettevaatlik liigsete kulutustega ja kulutusi tuleb sul üsna palju järgnevatel päevadel. Kuula targemate nõuandeid ja ära puutu oma raha. Vastasel korral ootavad sind varsti halvad üllatused.

Kommentaare ei ole