{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millise 4 sodiaagimärgi jaoks tuleb juunikuu eriti emotsiooniderohke?

Foto : unsplash / Ethan Robertson    Astroloogide sõnul tule...

Foto : unsplash / Ethan Robertson

 

 Astroloogide sõnul tuleb selle aasta juunikuu eriti soodne just osadele õnnelikele sodiaagimärkide jaoks.

Juunikuu on lõpuks ometi kätte jõudnud. Me oleme Kaksikute aja keskpunktis ja suvi pole enam kaugel. 

Isegi, kui juunikuu algas kardetud Merkuuri retrograadiga ja aasta esimese kuuvarjutusega, siis juuni teisel poolel on meile palju häid üllatusi varuks. 

Niipea, kui 10. juuni päikesevarjutus möödas on, võime me oma elus uue lehekülje pöörata ning jäta minevikuvarjud selja taha. Vähi aeg algab ametlikult 21. juuni pööripäevaga (Merkuuri retrograad lõppeb 22. juunil) ning koos sellega algab suvi ning ilus elu.

 

 

Õnne ning edu planeet Jupiter on jõudnud Kalade märki. Kuna Jupiter ongi Kalade planeet, siis lõikavad sellest kasu kõik teisedki. Ta külvab kõik enda ümber üle armastuse ja õnnega. Tänu temale on juunikuu täis edu ja kordaminekuid, eriti aga just nelja sodiaagimärgi jaoks.

Astroloogide ennustuste järele on need neli õnnelikku Kaksikud, Vähk, Kaalud ja Kalad. Kui sa oled sündinud nendes tähemärkides, siis on sind ees ootamas väga ilus kuu.

Kaalud

Sa tahad sellel kuul kõike teha ja kõike proovida. Elada oma elu. Hea uudis on aga see, et juunikuu aitab sul oma soovid ja unistused ellu viia. Praegu on kõige õigem aeg, et sihtida kõrgele ning kasutada ära iga hetke.  Ära pööra liiga palju tähelepanu detailidele ega väikestele takistustele, mis su teele võivad tekkida. Praegu on su ümber nii palju häid võimalusi - haara neist kinni ja tegutse! Praegu on sinu võimalus! 

Kaksikud

Viimasel ajal on su elus palju muutusi aset leidnud. Käes on Kaksikute aeg ja see on muutnud sind enesekindlamaks ning aidanud sul leida motivatsiooni, et igapäevase eluga paremini hakkama saada. Muidugi ei ole see alati kerge. Sa pead vaeva nägema, kui sa tahad oma elu paremaks muuta. Sellel kuul aga tuleb sul palju häid võimalusi, kasuta neid ainult ära.

 

 

Vähk

Sellel kuul saad sa palju värsket energiat juurde, peale selle algab Vähi aeg ametlikult 21. juunil. Enne seda aga pead sa ravima kõik oma hingehaavad ära. Sellel kuul tahad sa minna rändama ja avastama maailma enda ümber. Kuula oma südant.

Kalad

Su elu läheb kiiremaks ning palju palju huvitavamaks. Sellel kuul oled sina kõige õnnelikum sodiaagimärkide seas, su ümber on palju armastust ning head õnne.  Sinu planeet Jupiter, kes viibi praegusel hetkel sinu märgis, külvab sind üle õnne ja eduga. Sellel kuul ei tohiks sul millestki puudust tulla. Palju häid uudiseid, kordaminekuid, edu ja armastust on sind ootamas.


 

© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole