{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Collov H...

Foto : unsplash / Collov Home Design
 

Armastus

Paaridele : Praegune periood on väga soodne igasuguse fantaasia kasutamiseks. Mõned teist leiavad viisi, kuidas muuta ma suhet paremaks ja tugevamaks. Teised avastavad uue sensuaalsuse ja kire. Kolmandad aga suruvad oma isiklikke mõtteid oma partneri pähe. See aga võib kaasa tuua segadust ja arusaamatusi. Selleks, et seda vältida, väljenda parem selgelt oma soove ja tahtmisi.

Vallalistele : Praegune periood võib tuua su ellu rahu, mille järele sa igatsed. Uraan kutsub sind üles suuremat mõistlikkust välja näitama ning järele kontrollima, et sa ei ajaks segi armastust sõprusega.

 

Töö

Kui sa oled mõtelnud omaenda ettevõttega alustamisega, siis ära ole liiga ambitsioonikas, sest see ei saa kerge olema. Jah, sa võid edu saavutada aga ainult siis, kui sa oled valmis vastavalt pingutama. Sa ei saa heale õnnele ega sobivale olukorrale ootama jääda, sest Uraan seab sulle kogu aeg takistusi ette.

 

 

 

Tervis

Sa oled söönud valimatult siiamaani ja tulemused on nüüd näha. Su organism ei talu enam liiga vürtsikaid toite ja alkohoolseid jooke. Ära ütle enda lohutuseks, et kõik, mis on maitsev, on ka hea. Söö rohkem kala, rohelist salatit ja nisuidusid.

 

Raha

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, võid sa sellel nädalal korda saata ühe väga kasuliku tehingu, mis tekitab teistes suurt kadedust. Üldiselt on kõik kinnisvaraga seotud tehingud soodsad, ebaõnnestumise risk on väike, võrreldes kasuga, mida sa lõikad sellest. Katsu ainult jääda võimalikult diskreetseks kõikides oma ettevõtmistes, vastasel korral võidakse su teele takistusi lükata. 

Kommentaare ei ole