{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Mathilde Langevin

Armastus

Paaridele : Sellel nädalal läheb kõik ainult paremaks. Õhus on palju armastust, valva ainult, et sa oma tööd selle kõrvalt ei unusta.

Vallalistele : Sellel nädalal oled sa võimeline vaatama kõike, mis liigub. Sa otsid armastust ja tead, mida sa vajad. Sa kasutad kavalusi, et oma tahtmist saada. Sa oskad kuulata ja näitad üle kaastunnet. Loomulikult tuleb see sulle kasuks ja sa võid leida inimese, keda sa otsid. 

 

Töö

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, peaks tööalases elus kõik väga hästi minema sellel nädalal. Neptuun ise kaitseb kõike, mis puudutab su tööalast elu. Kuu seis aga pole eriti soodne ja selle tõttu oled sa tavalisest nõudlikum. Selle asemel, et rahulduda sellega, mis sul juba olemas on, muretsed sa selle pärast, mida sul pole. Katsu olla tagasihoidlikum ja usu rohkem iseendasse.

 

 


Tervis

Sa oled üldiselt heas füüsilises vormis aga natuke närviline. Kui sa ei suuda magada, siis ära võtta unerohtu: varu parem kannatlikkust ja su uneprobleemid lahenevad ruttu.


Raha

Praegu peaksid sa olema eriti ettevaatlik kõikide rahaliste tehingute sooritamisel, sest sa võid kergesti lõksu sattuda. Kui sa aga suudad olla piisavalt külmavereline ja tark, võid sa teha ühe väga kasuliku tehingu sellel nädalal.

Kommentaare ei ole