{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astroloogia : Vähi aeg toob meile palju õnne kaasa

  Foto : unsplash / Dekler Ph Vähi tähtkuju aeg hakkas 21. j...

 

Foto : unsplash / Dekler Ph

Vähi tähtkuju aeg hakkas 21. juunil ning lõppeb 22. juulil. Ja see on hea, sest ta toob kõikidele sodiaagimärkidele kaasa uut ja paremat energiat. 

Suvi on kätte jõudnud. 21. juuni nädal algab suvise pööripäeva ning Vähi aja algusega. Juunikuu peaks lõppema tänu sellele väga hästi. 

See uus astroloogiline hooaeg toob kaasa suure energeetilise muutuse. Vähi ajastu toob valguse kätte kõik meie suuremad soovid, vajadused ja tunded. Põhirõhk ei ole enam intellektuaalsetel võimetel ning mõtlemisel nagu see oli Kaksikute ajastul. Vähi tähemärk on sodiaagi kõige tundlikum ja emotsionaalsem, täpselt nii nagu Kuu, muudab ta pidevalt oma tundeid. 

 

 

 

Seega võib Vähi aeg kaasa tuua eriti suuri ja äkilisi tujumuutusi. Vähi aeg tuleb ka väga emotsionaalne, eriti aga hingeline ning toob kaasa ainult häid vibratsioone. 

Astroloogias on Vähk see, kes on kõige tugevamalt seotud oma emotsioonidega, armastusega ning südamega. Ta annab ilma, et ta ootaks midagi tagasi. Sellepärast kaitseb ta oma südant ja energiat. Ta varjab sageli oma sisemisi tundeid kaitsva kesta alla, mis on talle kilbiks. Ta ei taha tunda liiga tugevalt kurbust ja valu. Ta on hästi sentimentaalne. 

Vähi ajal võivad lained üle pea kokku lüüa. Õhus võib olla nostalgiat ja rohkem minevikuga seotud mälestusi, kui tavaliselt. Ära ignoreeri oma tundeid ja kuula alati oma südant. Praegu on kõige parem aeg selleks, et muuta oma suhteid teistega tugevamaks. 

 

 

Praegusel ajal on ka kõige õigem aeg teha suurpuhastus kodus. Kui sul on mõni ese mõnelt inimeselt, kes sulle üldse ei meeldi, siis anna see ära. Kõikidel asjadel on oma energia ja sina otsustad, millist energiat sa oma koju tahad. Anna ära kõik, mida sul enam vaja ei lähe. Hoia alles ainult neid asju ja inimesi, kes panevad sind ennast hästi ja turvaliselt tundma. 

24. juuni täiskuu on väga hea aeg selleks, et vabastada end sellest koormast, mis seob sind minevikuga ja teha seejärel uus algus 9. juuli noorkuu ajal. 

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, siis tõenäoliselt oled sa praegusel ajal veelgi emotsionaalsem, kui tavaliselt. Pane oma prioriteedid paika. Vaata järele, mida sa tahad oma elus ära teha ja seejärel tööta välja strateegia. Tule oma kaitsvast kestast välja.

Kommentaare ei ole