{ads}

HIDE

Viimased

latest

24. juuni täiskuu muudab 2 tähemärgi elu

Foto : unsplash / Josh Miller   24. juuni täiskuud nimetatak...

Foto : unsplash / Josh Miller

 

24. juuni täiskuud nimetatakse mõnel poole ka maasikate täiskuuks (tegemist on ka superkuuga). Astroloogide sõnul toob see selle aasta viimane superkuu kaasa muutuseid kõikidele sodiaagimärkidele, eriti just aga kahele neist. 

Maasikate täiskuu võlgneb oma nime aga indiaanlastele, kes nimetasid kuu nii just sellepärast, et sellel ajal on maasikate hooaeg kõrgpunktis. Superkuu on ta aga sellepärast, et ta on 14% suurem ja 30% säravam, kui tavaline kuu. 

24. juuni täiskuu tõuseb Kaljukitse tähemärgis. See pragmaatiline maamärk tõstab meie ambitsioonikust, otsusekindlust ja vastutustunnet. 

Astroloogide sõnul on täiskuu periood alati energiat täis ning võimas. 

Täiskuu aega võib võtta nagu ilmutust. Sellel hetkel, kui taevasse tõuseb täiskuu, võid sa saada vastuseid oma lugematutele küsimustele. Sa võid kuulda ülestunnistusi, näha pöördeid erinevates olukordades või saada teiste üllatuste osaliseks. 

 

 

Kõige tugevamalt puudutab seekordne täiskuu aga neid, kes on sündinud Kaalude või Veevalaja tähtkujus.

 

Kaalud

See täiskuu võib sind muuta tundlikumaks ja vastuvõtlikumaks. Kas sa tunned end oma kodus hästi? Võib-olla on aeg muuta oma elu paremaks. Või tahaksid sa veeta rohkem aega lähedaste ja sõpradega? Kasuta seda täiskuu energiat ära selleks, et mõtelda selle üle, mida sa vajaksid, et tunda end turvaliselt, armastatuna ja hoituna. 

 

Veevalaja

See täiskuu vabastab sind suurest koormast, mida sa oled kandnud juba mõnda aega. Kasuta ära täiskuu energiat, et lasta minna kõigel sellel, mis minema peab. Mõtle sellele, et sind on ees ootamas nii palju ilusat aga sa pead lahti laskma minevikust ja elama rohkem käesolevas hetkes. Lase minna negatiivsusel ja keskendu oma hinge ravimisele.

 




Kommentaare ei ole