{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : unsplash /ducminh n...

Foto : unsplash /ducminh nguyen

 

 Armastus

Paaridele : Mis puutub armastusse, siis sellel nädalal võib sul tekkida soov, et su kaaslane tooks sulle näiteks kuu taevast alla. Ja Kuu ise tulebki sinu juurde ilma, et sa peaksid liigselt selle nimel pingutama. Su eraelus läheb kõik väga hästi, sind armastatakse ja ihaldatakse. 

Vallalised : Mis puutub südameasjadesse, siis praegusel perioodil on kõik rohkem pilvede peale ehitatud lossid. Paljud teist huvituvad sellistest inimestest, keda kätte ei saa. Hullemgi veel, mõned võivad armuda kellessegi, kes neist ei hooli. Kui sa tunned, et see suhe su hingerahu röövib, siis tee sellele varakult lõpp. 

 

Töö

Mis puutub tööasjadesse, siis see nädal võib kaasa tuua olulisi ja suuri muutuseid. Aga ära muretse, sest need muutused toovad sulle hiljem kasu kaasa aga ainult tingimusel, et sa suudad nendega kohaneda ja jääd kannatlikuks.

 

 

 

Tervis

Ole ettevaatlik töövahenditega ümber käies. Sa oled praegusel ajal natuke hooletu ja su hajameelsus võib sulle kaasa tuua väikeseid õnnetusi, eriti käte piirkonnas. Hajameelne aga oled sa sellepärast, et oled viimasel ajal olnud liiga närviline.

 

Raha

Sa muretsed oma praeguse rahalise seisu pärast. Aga võta teadmiseks, et praegu on algamas eriti hea ja soodne periood. Ära ole siiski liiga kannatamatu, sest sinu situatsioon võib paraneda tasapisi. Ära kiirusta ega muretse liiga palju. 

Kommentaare ei ole