{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Studi De...

Foto : unsplash / Studi Dekorasyon

 

 Armastus

Paaridele : Veenuse praegune aspekt muudab sind sensuaalsemaks ja kirglikumaks. Sellel nädalal on teie vahel armastust ja üksmeelt.

Vallalistele : Kuu seis peaks tooma su ellu armastust ja suuri tundeid. Aga Kuu seis, isegi kui see on positiivne, ei too kaasa kestvat armastust. Seega jää ausaks oma isiklike tunnete suhtes ja ära põleta oma südant liiga ruttu läbi. Nii saad sa nautida oma elu ja lõigata sellest perioodist kasu.

 

Töö

Päikese halb aspekt võib kaasa tuua töö juures viivitusi ning mõningaid takistusi. Samas peaks see aitama sul siiski oma ambitsioone ellu viia. Päike muudab su tahtjõudu tugevamaks ning sind ennast järjekindlamaks. 

 

 

 

Tervis

Marss mõjutab sind sellel nädala ja tugevdab su elujõudu. Selle planeedi mõju on aga alati kahe poolega, sest ta on väga võimas. Seega, hoidu igasugustest liialdustest ning mõtlematutest tegudest.

 

Raha

Praegu peaksid sa näitama üles mõistlikkust ning arukust oma rahaasjadega tegeledes. Kõik läheb hästi nende jaoks, kes on nagu sipelgad ja jäävad ettevaatlikuks. Need, kes ootavad imet, võivad aga rahalist kahju kannatada. 

Kommentaare ei ole