{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Chris Lee

Armastus

Paaridele : Sinu paarisuhtes võib sellel nädalal kõike ette tulla. Teil võib olla väga keeruline aeg, võib-olla tülitsete te hetkel rohkem, kui tavaliselt. Või siis tunnete suuremat lähedust ja üksmeelt. 

Vallalistele : Planeetide seis on praegu üsna paljutõotav. Üks tähtis kohtumine terendab silmapiiril, mis võib muuta kogu su elu. See võib olla inimene, kellega sa abiellud ja lood pere.

 

Töö

Saturn võib sinu õlgadele panna liiga palju kohustusi ja vastutust. Võib-olla on see isegi hea, sest see võib sulle kaasa tuua ametikõrgendust. Aga sa pead ise palju pingutama. Teiste jaoks võib Saturn aga tuua kaasa paigalseisu. Sulle meeldib silma paista ja üksluisus ning rutiin ei sobi sulle üldse. 

 

 

 

Tervis

Tänu Merkuuri mõjule võid sa tunda suuremat soovi hakata tervislikumalt elama. Kui sa lased end sellest planeedist mõjutada, siis võib see ainult kasu tuua sinu tervisele ja üldisele heaolule.

 

Raha

Hea õnn on sinuga sellel nädalal. Mõned rahapaigutused, mida sa oled teinud, hakkavad sulle tasu tooma. Sa võid ka sooritada ühe hea rahalise tehingu. Kuidas ka ei ole, sellel nädalal peaksid sa raha juurde saama. 

Kommentaare ei ole