{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Nick Mor...

Foto : unsplash / Nick Morrison

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal ei puudu su koduseinte vahelt kirg ja tugevad tunded. Õnneks ei kaota sa seejuures pead, vaid suudad jääda mõistlikuks.

Vallalistele : Sellel nädalal ootab sind ees hea uudis. Praegu pole veel täpselt teada, milline see hea uudis on. Aga on võimalik, et keegi avaldab sulle armastust või räägib oma tunnetest täiesti ootamatul moel.

 

Töö

Sa teed kõik, mis sinust sõltub ning võtad kokku kogu oma tahtejõu, et parandada oma tööalaseid tingumisi, teha karjääri ning teenida suuremat palka. Selles pole isegi kahtlust, et sa oled võimeline oma soovid ning suuremad unistused ellu viima.

 

 

 

 

Tervis

Mis puutub tervise seisukohta, siis on planeetide seis praegu väga hea. Sellest aspektist lähtudes mõjutavad nad sind positiivse energiaga. Ja tänu sellele suudad sa tegeleda mitme asjaga korraga ilma, et tunneksid tavapärast väsimust, mis sind mõnikord rivist välja viib.

 

Raha

Sinu rahalised asjad peaksid olema praegu üsna stabiilsed. Tingimusel muidugi, et sa ei hakka liiga palju riskeerima. Mõned teist võivad tunda soovi investeerimise või kapitali paigutamise järele. Hetkel on see siiski liiga riskantne ja sa võid kaotada kõik, mis sa oled kõrvale pannud. 

Kommentaare ei ole