{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Bram Naus

 

 Armastus

Paaridele : Kuu seis ei mõjuta enam sinu eraelu ja nüüd võite te teha uue alguse. Sest juba mõnda aega tekitas Kuu seis sinu elus parajat segadust, põhjustades sinu ja su partneri vahel palju arusaamatusi ja lahkhelisid. Nüüd algab uus ja parem ajajärk ning ilusamad päevad on alles ees.

Vallalistele : Tähed lubavad sulle, et sa juba varsti kohtud ühe tähtsa inimesega. Sa kohtud inimesega, kes tundub sulle vastupandamatu ja huvitav ning kes suudab äratada sinus ühe ammu unustatud tunde.

 

Töö

Oma tööd oskad sa hästi organiseerida. Sa tahad teha kõike võimalikult hästi ja kaitsed tuliselt oma õigusi ning arvamust. Sa paned oma õigused maksma iga hinnaga. Seetõttu on võimalik, et mõned erimeelsused sinu ja su töökaaslaste vahel tekivad. Sellel nädalal võiksid sa tegeleda oma kohustustega, selle asemel, et töö juures laineid lüüa.

 

 

 

 

Tervis

Üldiselt ei tohiks sul tervisega seotud probleeme tekkida. Aga sa peaksid sellest hoolimata end rohkem hoidma. Sa võid olla tavalisest tundlikum ja vastuvõtlikum stressile ning nakkushaigustele.

 

Raha

Hea õnn ei saada su rahaasju sellel nädalal. Ära kuluta oma raha tühjade asjade peale, mida sul vaja ei lähe. Ole säästlikum.

Kommentaare ei ole